ΑΡΙΔΑΙΑ ΤΩΡΑ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!! (ΦΩΤΟ)

2023-05-25

ΣΧΟΛΙΑ 2

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα πριν λίγο, σήμερα Πέμπτη 25/5/2023, το οποίο ακόμη και τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη, στο κέντρο σχεδόν της Αριδαίας.

Συγκεκριμένα, φορτηγό αυτοκίνητο που μετέφερε κοπριά, άνοιξε η πόρτα της καρότσας και όλο σχεδόν το περιεχόμενο σκορπίστηκε στο οδόστρωμα, επί της οδού Λ. Ξενιτίδη και συγκεκριμένα από το Μνημείο του Ποντιακού Ελληνισμού της πόλης, μέχρι την Μαθητική εστία Αριδαίας και ακόμη περισσότερο.

Επιστρατεύθηκαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Ελληνική Αστυνομία, οι οποίοι οι μεν πρώτοι καθάριζαν το οδόστρωμα με την πίεση του νερού, οι δε δεύτεροι απαγόρευαν την είσοδο των οχημάτων προς την παραπάνω κατεύθυνση.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ο οδηγός του φορτηγού πιθανώς να μην είχε καταλάβει ότι είχε ανοίξει πόρτα της καρότσας.

Συνάδει δε να τονίσουμε ότι τα καταστήματα και οι κατοικίες στο παραπάνω σημείο του δρόμου, κυριολεκτικά υπέφεραν από την δυσάρεστη οσμή της κοπριάς!!

25/5/2023

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2023-05-25 23:30

Μήνυμα: Ωραια είναι η οσμή φρέσκιας κοπριας. Αν μερικούς τους ενοχλεί η μυρωδιά να πάνε στα χωριά τους εκεί που ζούσαν με τα ζώα και τώρα το παίζουν πρωτευουσιανοι. Καβαλημενα καλάμια πολλά στην Αλμωπία. Καιρός να ξεχωρίσουν οι κοπροι απο τις κοπριες. Ένας καλόπιστος Πολίτης.

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία:

2023-05-28 01:39

Μήνυμα: Μονο καλοπιστος πολιτης δεν εισαι εισαι ενας ανευθηνος πολιτης που οταν θελεις να μιλησεις πετας απο το στομα σου κοπριες, σαν αυτον που κουβαλησε την κοπρια και δεν τον ενοιαζε ..Αλλα τι τα λεω..κοπριτης εισαι με την κοπρια θα εισαι...Αντε και καλη σου ορεξη