ΑΡΙΔΑΙΑ ΤΩΡΑ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΜΙΑ ΝΟΜΙΜΗ…ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ!!

2021-12-03

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα πριν λίγο, σήμερα Παρασκευή 03/12/2021, το οποίο ακόμη βρίσκεται σε εξέλιξη στην πόλη της Αριδαίας.

Συγκεκριμένα, άγνωστος αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο επιβάτιδας μέσα από λεωφορείο του ΚΤΕΛ, το οποίο για άγνωστο λόγο πέταξε αυτό εντός ειδικού κάδου για τη συλλογή μεταχειρισμένων ενδυμάτων και υποδημάτων, που υπάρχουν στην πόλη της Αριδαίας, και συγκεκριμένα σε κάδο που βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης!!

Ενημερώθηκε το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, και ύστερα από ενέργειες, καλώντας τον αριθμό του τηλεφώνου από άλλο κινητό, βρέθηκε να χτυπά εντός του παραπάνω κάδου.

Όλα καλά και όλα ωραία μέχρι εδώ, έλα όμως που οι κάδοι αυτοί ανοίγονται μόνο από την εταιρεία που έχει αναλάβει όλη τη διαδικασία, και οι υπάλληλοι της εργάζονται μόνο από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Κατόπιν αυτών λοιπόν, άλλος τρόπος για να ανοίξει ο κάδος δεν υπήρχε, παρά μόνο η... διάρρηξη!! Για το λόγο αυτό λοιπόν κλήθηκε αρμόδιος τεχνίτης, όπου με την παρουσία της Αστυνομίας, της ιδιοκτήτριας του κινητού και εκπροσώπου του Δήμου Αλμωπίας, προσπαθεί ακόμη και τώρα να... διαρρήξει!! τον κάδο για να παραλάβει η άτυχη ιδιοκτήτρια το κινητό της τηλέφωνο.

Το ερώτημα που παραμένει είναι για ποιο λόγο πέταξε ο δράστης το τηλέφωνο μέσα στο συγκεκριμένο κυτίο και τι σκοπό είχε...

03-12-2021/20:15