ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ''ERASMOUS+'' ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΕΦΗΒΟΥΣ ΤΗΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-02-26

ΣΧΟΛΙΟ 1

Γέμισε με εφήβους σήμερα Σάββατο 26/02/2022 πρωινές ώρες η Λουτρόπολη Αλμωπίας, στα πλαίσια του προγράμματος ''Erasmus+''. Ειδικότερα, η ιστοσελίδα μας έγινε μάρτυρας επίσκεψης τεσσάρων λεωφορείων τα οποία μετέφεραν πάνω από 200 εφήβους στην περιοχή μας και συγκεκριμένα στην Λουτρόπολη Αλμωπίας.

Συνομιλώντας με κάποιους από αυτούς, οι οποίοι ειρήσθω εν παρόδω ήταν από όλες σχεδόν τις Ευρωπαϊκές χώρες, ακόμη και από Τουρκία βρήκαμε άτομα, μας γνώρισαν ότι ήρθαν στην Λουτρόπολη για να κάνουν μπάνιο στα φημισμένα ιαματικά Λουτρά και στα νερά τους.

Συζητώντας με επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι και δικαιολογημένα έτριβαν τα χέρια τους από ικανοποίηση, καθόσον σύμφωνα με τα όσα μας μετέφεραν όλοι αυτοί, θα διέμειναν σε ξενοδοχεία της περιοχής τουλάχιστον για το Σ/Κ, με ότι αυτό συνεπάγεται και για τα λοιπά συναφή καταστήματα (ΚΑΦΕ και εστίασης της περιοχής), θα ήταν ένα καλό εισόδημα για αυτούς.

Δυστυχώς όμως, όπως μας ενημέρωσαν οι οδηγοί των λεωφορείων που μετέφεραν τους εφήβους, όλοι αυτοί διαμένουν στη Θεσσαλονίκη, ενώ το  πρόγραμμά τους ήταν ότι στην Αλμωπία ήρθαν μόνο για μπάνιο, ενώ καφέ και φαγητό θα πάρουν στην Έδεσσα ή στην Νάουσα, απογοητεύοντας έτσι τους τοπικούς επαγγελματίες του είδους της περιοχής.

Σε κάθε περίπτωση, έστω και έτσι η παρουσία τους γέμισε με ζωή την Λουτρόπολη.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο...

26/02/2022

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-02-26 23:09

Μήνυμα:

Πριν έναν μήνα ήμουν Κωνσταντία και εκεί ένας δραστήριος κάτοικος μου έδωσε το τηλέφωνο ενός γνωστού, που είναι και ο ιδιοκτήτης των λεωφορείων. Επικοινώνησα άμεσα, πρότεινα τα λουτρά, για να δούνε οι φοιτητές τις ομορφιές μας. Ανταποκριθηκε ο ιδιοκτήτης και έτσι έγινε μια νέα αρχή.

 Δήμαρχος Αλμωπίας Μπατσης Χρήστος