ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΟ ''ΠΑΡΑΠΟΝΟ'' ΤΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΠΑΠΑΝΙΚΑΝΔΡΟΥ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2021-05-25

ΣΧΟΛΙΟ 1

Δέκτης πολλών παραπόνων και διαμαρτυριών κατοίκων της Αριδαίας γίνεται τελευταία η ιστοσελίδα μας για την κατάσταση που επικρατεί στο μικρό παρκάκι που φιλοξενεί την προτομή του Αρχιμανδρίτη Παπανίκανδρου, έναντι του ομώνυμου Ιερού Ναού, στο κέντρο της πόλης, ο οποίος όλοι υποψιαζόμαστε τι θα έλεγε αν μπορούσε να μιλήσει!!

Ειδικότερα, εκτός των περιττωμάτων από τα αποδημητικά πουλιά που έχουν τη φωλιά τους σε στύλο της ΔΕΗ και τα οποία ρυπαίνουν τα παγκάκια, την προτομή και τον πέριξ χώρο, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι κινδυνεύει να... κατεδαφιστεί κυριολεκτικά η προτομή του Παπανίκανδρου, αφού τα τετράποδα έχουν σκάψει σχεδόν όλο τον χώρο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με πτώση η παραπάνω προτομή, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Δυστυχώς παρά τις εκκλήσεις των κατοίκων αλλά και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή οι αρμόδιοι κωφεύουν. Συνετό θα είναι για πολλούς και διαφόρους λόγους να βρεθεί μία λύση και αν κριθεί απαραίτητο να περιφραχθεί ο χώρος προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο & φώτο...

25-5-2021/14:04

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-05-25 16:55

Το Όνομά σας:

Αντώνης

Μήνυμα:

Δυστυχώς έτσι τιμούν σήμερα τους ήρωες. Αν ήταν όμως κάποιος με διαφορετικότητα τότε...................