ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ‘’ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ’’ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2022-02-13

Με αφορμή επίσκεψη ομάδας ατόμων προ λίγων ημερών στην Λουτρόπολη Αλμωπίας, λάτρεις των αναβάσεων στα βουνά κλπ περιηγήσεων των σπηλαίων, βλέποντας τις σχετικές πινακίδες στον χώρο της Λουτρόπολης για την ύπαρξη σπηλαίου στην περιοχή, αποφάσισαν να το επισκεφθούν.

Αφού λοιπόν μάταια έψαχναν να βρουν το περίπτερο ενημέρωσης!! που ανέφερε η πινακίδα, το οποίο δυστυχώς δεν λειτουργεί και βρίσκεται εγκαταλειμμένο στον χώρο, προκειμένου ενημερωθούν σχετικά, ρώτησαν και αφού τους είπαν που βρίσκεται και με τη βοήθεια των πινακίδων, ξεκίνησαν για το σπήλαιο (δες φώτο παρακάτω).

Αφού ανέβηκαν τα σκαλοπάτια, από τα οποία έχουν καταστραφεί τα προστατευτικά ξύλινα κιγκλιδώματα για την προστασία των χρηστών, όταν έφθασαν στην κορυφή, απογοητεύτηκαν με την εικόνα που αντίκρισαν, καθόσον, όπως τους πληροφόρησε και η υπάρχουσα και σε άθλια κατάσταση πινακίδα για την είσοδο στο σπήλαιο απαιτείται άδεια, αλλά και όπως διαπίστωσαν και οι ίδιοι, αλλά και όπως δείχνουν τα πράγματα βρίσκεται εκτός λειτουργίας και ο περιβάλλον χώρος σε απαράδεκτη κατάσταση από άποψης καθαριότητας κλπ αποχώρησαν απογοητευμένοι.

Το σημαντικότερο όμως όλων, όπως κατήγγειλαν στην ιστοσελίδα μας, είναι αφενός η απουσία μιας πινακίδας στην αρχή της σκάλας που οδηγεί στον χώρο, ότι το σπήλαιο δεν λειτουργεί, ώστε να μην κάνουν άδικα τον κόπο ανάβασης και κατάβασης, αφετέρου η επικινδυνότητα ανάβασης και κατάβασης των σκαλοπατιών, λόγω έλλειψης προστατευτικών κιγκλιδωμάτων, καθόσον τα υπάρχοντα ξύλινα έχουν καταστραφεί!! με αποτέλεσμα να είναι ορατός ο κίνδυνος ατυχήματος από τυχόν πτώση τους.

Δίκαια λοιπόν αναρωτήθηκαν!! Είναι τόσο δύσκολο να τοποθετηθεί μία πινακίδα που να ενημερώνει σχετικά τους επισκέπτες;

Προς επίρρωση των ανωτέρω η ιστοσελίδα μας μετέβη στο σημείο από όπου και το παρακάτω βίντεο...

13/02/2022