ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΟ ΕΥΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ -ΚΥΡΙΩΣ ΟΔΗΓΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΙΛΑΡΙΩΝΑ ΣΤΗΝ Τ.Κ ΠΡΟΜΑΧΩΝ-ΠΕΛΛΑΣ!! (ΦΩΤΟ)

2023-11-06

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ρεπορτάζ By Sakis

Ένα από τα πιο ονομαστά Μοναστήρια στην Πέλλα, είναι και το Μοναστήρι του Αγίου Ιλαρίωνα, στην τοπική Κοινότητα Προμάχων-Πέλλας, όπου καθημερινά και κυρίως τις Κυριακές είναι πόλος έλξης για τους πιστούς.

Συγκεκριμένα, χθες Κυριακή 05/11/2023, πάνω από 10 Λεωφορεία και αριθμός Ι.Χ αυτοκινήτων, γεμάτα πιστούς κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό, αλλά και τον αύλειο χώρο του Μοναστηριού.

Όλα καλά και όλα ωραία μέχρι εδώ, μόνο που αφενός η οδός που οδηγεί στη μονή είναι πάρα πολύ στενή,(μάλιστα πρόσφατα έκλεισαν οι λακκούβες που υπήρχαν), αφετέρου και το κυριότερο που μπορεί να διορθωθεί άμεσα και χωρίς μεγάλη δαπάνη, είναι η μοναδική πληροφοριακή πινακίδα που υπάρχει στη διασταύρωση της κεντρικής οδού με την οδό που οδηγεί στη Μονή, είναι πάρα πολύ μικρή και δυσδιάκριτη, την οποία επιπλέον  ''κρύβει'' η βλάστηση, όπως θα δείτε στην παρακάτω φώτο.

Είναι άραγε τόσο δύσκολο να τοποθετηθεί μία μεγαλύτερη και ευδιάκριτη πινακίδα για να μην ταλαιπωρούνται οι ξένοι επισκέπτες!! 

Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι η παραπάνω τοπική κοινότητα είναι το χωριό καταγωγής του Δημάρχου Αλμωπίας, Δημοτικών Συμβούλων και Αντιδημάρχων του ομώνυμου Δήμου!!

06/11/2023

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2023-11-06 21:35

Το Όνομά σας προαιρετικά: Χχχ

Μήνυμα: Έχετε δίκιο πρέπει νά επιμεληθούν οι προμαχιωτες