ΑΡΙΔΑΙΑ: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ- ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ- ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ Τ.Κ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2021-04-10

Δικαιολογημένα θεωρούμε μάλλον τα παράπονα και τις διαμαρτυρίες των κατοίκων της τ.κ Λουτρακίου-Πέλλας, για την κατάσταση που επικρατεί στην κεντρική οδό που διασχίζει το χωριό τους και οδηγεί από και προς τη Λουτρόπολη της Αλμωπίας, σχετικά με τα σαμαράκια τα οποία τοποθέτησε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή για την μείωση της ταχύτητας των οχημάτων μέσα στο χωριό (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Προφανώς, είτε λόγω πολυχρησίας, είτε λόγω κακοτεχνίας, οι κυβόλιθοι που τοποθετήθηκαν για να ανακόπτουν την ταχύτητα των οχημάτων, έχουν αποκολληθεί από τη θέση τους, δημιουργώντας επικίνδυνες λακκούβες στο οδόστρωμα, με ότι αυτό συνεπάγεται για πεζούς και εποχούμενους, ενώ σε μία περίπτωση, εκτινάχθηκε κυβόλιθος από το πέρασμα οχήματος σε διπλανή κατοικία ευτυχώς χωρίς συνέπειες!!

Συνάδει δε να αναφέρουμε ότι οι φωσφορούχες ανακλαστήρες, γνωστά και ως ''μάτια της γάτας'' που τοποθετήθηκαν στα σημεία, έχουν καταστραφεί και δεν χρησιμεύουν για τον λόγο που τοποθετήθηκαν.

Οι κάτοικοι δικαίως ζητούν μέσω της ιστοσελίδας μας, τώρα μάλιστα το διάστημα αυτό που δεν λειτουργεί η Λουτρόπολη λόγω Κορονό-ιού, να αντικατασταθούν και να επιδιορθωθούν τα σημεία επί του οδοστρώματος, ώστε όταν λειτουργήσει και πάλι η Λουτρόπολη, αφενός να μη βλέπει ο επισκέπτης την εικόνα αυτή, αφετέρου να μην υπάρχει ο κίνδυνος πρόκλησης οποιοδήποτε ατυχήματος!!   

10-4-2021/16:45