ΑΡΙΔΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ: ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-03-27

''Πατείς με πατώ σε'' και σήμερα Κυριακή 27/3/2022 στην Λουτρόπολη Αλμωπίας, καθόσον οι καλές καιρικές συνθήκες αλλά και το εορταστικό τριήμερο της 25ης Μαρτίου, έφεραν πολλούς επισκέπτες στην περιοχή.

Τόσο οι εξωτερικές, όσο και οι εσωτερικές πισίνες ήταν γεμάτες, όπως και τα καφέ και τα καταστήματα εστίασης των τοπικών κοινοτήτων Λουτρακίου, Όρμας και Λυκοστόμου από θαμώνες, οι οποίοι αφού απόλαυσαν το μπάνιο τους και τον καφέ τους συνέχισαν με τις νόστιμες λιχουδιές της περιοχής.

Άλλωστε από νωρίς το πρωί σήμερα Κυριακή, οι προθήκες με τα ψητά και τις σούβλες των καταστημάτων εστίασης που βρίσκονται επάνω στην κεντρική οδική αρτηρία του χωριού Λουτράκι-Πέλλας, ήταν γεμάτες από εδέσματα που αργό-ψήνονταν προκαλώντας και... καλώντας τους περαστικούς να τα γευτούν.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες μας, για το τριήμερο υπήρχε πληρότητα στα ξενοδοχεία κλπ δωμάτια της περιοχής, ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι επαγγελματίες, ''Μπορεί το τριήμερο να πήγαμε καλά, όμως από αύριο και πάλι θα πέσουμε στην... πείνα''!!

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο...

27/3/2022