ΑΡΙΔΑΙΑ ΤΩΡΑ: ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 29/8/2021 ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-08-29

Το αδιαχώρητο και σήμερα Κυριακή 29/8/2021 στην Λουτρόπολη της Αλμωπίας. Από τις πρώτες πρωινές ώρες, και με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό, μεγάλος αριθμός λεωφορείων αλλά και ΙΧ αυτοκινήτων, ανηφόριζαν προς τη Λουτρόπολη, προκειμένου οι επισκέπτες απολαύσουν το τοπίο και γενικότερα την περιοχή.

Μάλιστα σχετικά μικρή...ουρά σχηματίζεται και στην είσοδο της Λουτρόπολης, λόγω της απαραίτητης θερμομέτρησης των επισκεπτών από υπάλληλο της επιχείρησης.

Τόσο η μεγάλη πισίνα στο αναψυκτήριο, όσο και οι εξωτερικές μικρές πισίνες ήταν γεμάτες από λουόμενους, ενώ και στα καταστήματα της Λουτρόπολης αλλά και του χωριού υπάρχει αρκετός κόσμος, είτε για καφέ είτε για φαγητό.

Μελανά σημεία στην όλη υπόθεση, και μάλλον παγκόσμια πρωτοτυπία, το κλειστό γραφείο που βρίσκεται στην διασταύρωση Όρμας, που υποτίθεται ότι παρέχει πληροφορίες στους επισκέπτες, αλλά και το κλειστό μουσείο! στα Λουτρά, που το μόνο αξιοθέατο που βλέπει ο επισκέπτης, είναι τα κάγκελα στις πόρτες και οι καινούργιες κλειδαριές σ΄αυτές.

Σάββατο και Κυριακή που η περιοχή δέχεται τον μεγαλύτερο όγκο επισκεπτών, δυστυχώς παραμένουν κλειστά και τα δύο!!

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο...

29/8/2021