ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-03-13

Συνεχίζονται δυστυχώς οι κλοπές κλπ παραβατικές πράξεις στην Λουτρόπολη Αλμωπίας, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις των επαγγελματιών κλπ κατοίκων της περιοχής, αλλά και μελών της αντιπολίτευσης του Δήμου Αλμωπίας που τυγχάνουν και μέτοχοι της παραπάνω επιχείρησης, και ειδικότερα του Δημοτικού Συμβούλου Θεοδωρίδη Τάσου (ΔΕΣ και ΕΔΩ), για λήψη μέτρων...

... καθόσον μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας η έλλειψη φύλακα καθ΄ όλο το 24ωρο στην Λουτρόπολη, παρά τις αθρόες προσλήψεις που πραγματοποιεί η Διοίκηση της επιχείρησης, ενθαρρύνει τους εν δυνάμει δράστες κλπ παραβατικά άτομα να δρουν ανενόχλητοι!!

Ειδικότερα, χθες Σάββατο 12/3/2022 απογευματινές ώρες και συγκεκριμένα περί ώρα 18.00, μία ώρα δηλαδή μετά που σχόλασε ο φύλακας!!, άγνωστος ή άγνωστοι, διέρρηξαν όχημα επισκεπτών από τα Σκόπια και αφαίρεσαν μέσα από αυτό διάφορα προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών. Για την κλοπή, κλήθηκε η Αστυνομία η οποία και αναζητά τον ή τους δράστες.

Πάγιο αίτημα των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην Λουτρόπολη, είναι η επί 24ωρου ύπαρξη φύλακα, ή η ανάθεση της φύλαξης σε εταιρεία Security για την αποτροπή τέτοιων φαινομένων που δυσφημούν την Λουτρόπολη με ότι αυτό συνεπάγεται για την επισκεψιμότητα της περιοχής γενικότερα.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο τα ερωτήματα που έθεσε ο Δημοτικός σύμβουλος Θεοδωρίδης Τάσος για το θέμα, στον Δήμαρχο Αλμωπίας, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 31/01/2022.

13/3/2022