ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ!!-ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ;

2022-03-14

Σε λίγες ημέρες η χώρα μας θα γιορτάσει την 25η Μαρτίου, όπου το γένος ξεσηκώθηκε για να ελευθερωθεί από τον Τουρκικό ζυγό (άσχετα αν οι περισσότεροι, ειδικά οι νέοι, δεν γνωρίζουν τι έγινε την παραπάνω ημερομηνία)!!

Το ερώτημα που θέτουν αρκετοί αναγνώστες μας, είναι εάν και φέτος λόγω του Κορονό-ιού, θα πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις στην Ελληνική επικράτεια, αλλά και στην Αριδαία, για να τιμηθούν οι αγώνες όσων θυσιάστηκαν για να ζούμε σήμερα εμείς ελεύθεροι, καθόσον τα προηγούμενα δύο χρόνια, για τους γνωστούς λόγους,  δεν πραγματοποιήθηκαν.

Οι ειδικοί τονίζουν ότι δεν θα πρέπει να γίνουν, αλλά να ακολουθηθεί η περσινή συνταγή και να γίνουν παρελάσεις μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Έτσι όπως πάμε δυστυχώς, οι παρελάσεις θα είναι μία μακρινή ανάμνηση για όλους μας, ενώ θα τις βλέπουμε μόνο από παλιές φωτογραφίες ή από τα αρχεία των μέσων ενημέρωσης (Τηλεοράσεις, διαδίκτυο κλπ), συντασσόμενοι απόλυτα στα όσα θέλει να επιβάλλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων!!

Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν και την ανακοίνωση των μέτρων από την πολιτεία, αλλά και τις αποφάσεις των κατά τόπους αιρετών που είναι και οι υπεύθυνοι για το θέμα, όπως άλλωστε έγινε και πέρσι, που η απόφαση από το Υπουργείο, μετατέθηκε στους δημάρχους.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Αλμωπίας είχε αποφασίσει πέρσι να πραγματοποιηθεί η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ύστερα όμως από ώριμη  σκέψη, αλλά και την κατακραυγή των ανώνυμων σχολιαστών του διαδικτύου ανακάλεσε την αρχική απόφασή του!!

14-3-2022/12:06