ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ;

2022-11-22

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον Δήμο Αλμωπίας, σε σημείο που να αναρωτιέται κανείς μήπως έχουν αφεθεί όλα στην τύχη ή ακόμη χειρότερα αν έχουν τεθεί όλα στον αυτόματο πιλότο!!

Ειδικότερα, για σήμερα Δευτέρα 21 Νοεμβρίου ώρα 17.30, είχε προγραμματισθεί να συνεδριάσει η υποβαθμισμένη δυστυχώς Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Αλμωπίας, προκειμένου συζητήσει και γνωμοδοτήσει το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το έτος 2023.

Άναυδο λοιπόν έμεινε το μέλος της επιτροπής και Δημοτικός Σύμβουλος, αλλά και υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας, Προκοπίδης Ευάγγελος, ο οποίος πήγε κανονικά στην προβλεπόμενη ώρα για να συμμετάσχει στη συνεδρίαση, όταν διαπίστωσε σκοτεινές αίθουσες και ουδείς από τη Δημοτική Αρχή (Πρόεδρος, αρμόδιος Αντιδήμαρχος) κλπ μέλη ήταν παρόντες!!

Πέραν των ανωτέρω, για άγνωστο λόγο η παραπάνω πρόσκληση δεν δημοσιεύθηκε στη διαύγεια του Δήμου, όπως έχουν υποχρέωση, προκειμένου την παρακολουθήσει όποιος τυχόν επιθυμεί, αφενός, αφετέρου, θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί οι αρμόδιοι υπάλληλοι αλλά και ο υπογράφων κατά τη σύνταξη των εγγράφων, για να μην εκτίθενται, εκτός και εάν βιάζονται να φέρουν το 2023!!

Ως είθισται, φυσικά δεν αναμένουμε μία λογικοφανή εξήγηση για τα παραπάνω από τους αρμοδίους...

Δείτε παρακάτω την σχετική πρόσκληση που αναφέρεται στο 2023!!, καθώς και πως σχολίασε το όλο θέμα ο Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Προκοπίδης Ευάγγελος:

21/11/2022

21/11/2022