ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ  ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-10-29

ΜΕΤΑ ΤΙΣ  ΜΟΝΙΜΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΜΕΛΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΛΟΓΩ ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! 

Αναβλήθηκε πριν λίγο, σήμερα Παρασκευή 29/10/2021 η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, καθόσον δεν υπήρχε η κατά Νόμο προβλεπόμενη απαρτία.

Ειδικότερα, απουσίαζαν οι παρατάξεις του Μπίνου Δημήτρη και Παρούτογλου Νίκου, άλλοι δικαιολογημένα, και άλλοι όχι, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέσκος Δημήτρης.

Μάλιστα ακολούθησε  και έντονος διάλογος μεταξύ του Προέδρου Βέσκου Δημήτρη και του επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης Χατζηδημητρίου Σάκη, αλλά και έντονη κριτική από τον δεύτερο, για την υποβάθμιση των συνεδριάσεων των οργάνων του Δήμου, διάλογο τον οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι δικαιολογημένα απόντες ήταν, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Πρόεδρος οι:

Παρούτογλου Νίκος

Νιβουρλής Χρήστος

Ασβεστόπουλος Δημήτρης

Αμπάρη Γεωργία

Θεοδωρίδης Τάσος

Λεμονίδης Γιώργος

Μήντσης Νίκος και

Λαζάρου-Παπαδοπούλου Σταυρούλα.

Ενώ αδικαιολογήτως απόντες ήταν οι:

Μπίνος Δημήτρης

Μήνου Χρήστος

Αβραμίκας Στέφανος

Γεωργίου Χρήστος

Μπίνας Γιάννης

Τσάνταλης Παράσχος και

Δόντσιος Χρήστος

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τους διαλόγους μεταξύ Βέσκου Δημήτρη και Χατζηδημητρίου Σάκη και βγάλτε τα συμπεράσματά σας, ενώ αμέσως μετά την ανακοίνωση της αναβολής της συνεδρίασης, ακούστηκαν λαϊκά άσματα και πρόσκληση από τον Δημοτικό Σύμβουλο της συμπολίτευσης Λιούγα Δημήτρη για οινοποσία στο κατάστημά του!! 

29-10-2021/19:33