ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΡΑΜΑΡΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ: ''ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ'' (ΒΙΝΤΕΟ)

2024-05-14

ΣΧΟΛΙΑ 2

Τελευταία θεματική ενότητα που συζητήθηκε κατά τη χθεσινή 13/5/2024 συνέντευξη τύπου στο Δήμο Αλμωπίας ήταν και το θέμα των Κοιμητηρίων, τόσο της έδρας όσο και των λοιπών Δημοτικών Κοινοτήτων της Αλμωπίας.

Αρχικά έλαβε το λόγο ο Δήμαρχος Αλμωπίας, ο οποίος αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στα Κοιμητήρια, ενώ μεταξύ άλλων απέδωσε τα εύσημα στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Καραμαριά Αντώνιο, κάτι που έκανε πολλάκις με δημοσιεύσεις και η ιστοσελίδα μας, καθόσον παρακολουθούμε τη δουλειά του και εισπράττουμε από τους πολίτες μόνο θετικά σχόλια για τις ενέργειές του στα Κοιμητήρια, ενώ στη συνέχεια το λόγο έλαβε και ο παραπάνω Αντιδήμαρχος

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι ακριβώς λέχθηκε για το θέμα...

14/5/2024

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2024-05-14 22:46

Το Όνομά σας: Ένας καλόπιστος Πολίτης

Μήνυμα: Αγαπητέ κ Καραμαρια. Αν δεν κανω λαθος εκτος απο αντιδημαρχος εισαι και ελευθερος επαγγελματιας (Γραφείο κηδειων). Το θέμα των κοιμητηρίων δεν είναι μόνο η καθαριότητα όπως πολύ καλά που κάνετε , αλλά το ουσιώδες πρόβλημα είναι ότι όλοι οι εργολάβοι κηδειών ,τεχνίτες κανουν ότι θέλει ο καθένας τους μέσα στον χώρο του κοιμητηρίου.

Έχουμε φθάσει σε έκταση τα κοιμητήρια μας ίση με μια πόλη 100.000 κατοίκων.
Το έχω ξαναγράψει επανειλημμένα ότι τα χρήματα που δίνει ο Δήμος για την προέκταση του κοιμητηρίου καλύτερα να τα δώσει για την εγκατάσταση ενός οστεοφυλακειου. Ας παει ο αρμοδιος αντιδημαρχος σε ομορους νομους και θα δει πως λειτουργούν τα κοιμητήρια τους.
Επίσης στα κοιμητήρια μας παρατηρείται και το φαινόμενο σιδερενιων σταθερών στεγάστρων στους ταφους από τους οικείους αυτών.
Άραγε υπάρχει κάποια άδεια από την αρμόδια αρχή για την εγκατάσταση των στεγαστρων;
Μήπως πρέπει ο Δήμος να ξεκινήσει τώρα την ενημέρωση για την αφαιρεση τους; Να σταματήσει επιτέλους όλο αυτό το θέατρο;
Τους κεκοιμημενους δεν τους τιμάς με αυτά.

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2024-05-16 23:56

Το Όνομά σας:Πολίτης Αλμωπιας

Μήνυμα: Εσυ άλλο βίντεο είδες; Ο άνθρωπος όντως είναι μέσα στα πράγματα και βλέπει τα λάθη. Έχει δει κοιμητήρια λόγω της δουλειασ Του. Στα κοιμητήρια του Εξαπλατανου που κάναμε την Κηδεια του παππού μου δεν έχει πολλούς ακόμα τάφους και οι περισσότεροι είναι παρά πολύ παλιοί όμως ποτέ να κάνουν οστεοφυλάκια εκεί ώστε να γίνουν εκταφές; Όποτε ισως θα πάνε για καινούργια έκταση. Ας γίνει το καλύτερο