ΑΡΙΔΑΙΑ: ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΙΑΡΡΗΞΗΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!! ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!

2021-06-08

Συνεχίζουν δυστυχώς την παραβατική τους δράση τους οι ανήλικοι που κατοικοεδρεύουν σε γνωστή περιοχή της Αριδαίας, αφού ύστερα από μία μικρή απουσία τους από τα... δρώμενα της πόλης, ύστερα από τα συνεχή περιστατικά παραβατικότητας πριν λίγες ημέρες, (ΔΕΣ και ΕΔΩ), επανήλθαν μάλλον δριμύτεροι!!

Ειδικότερα, σήμερα Τρίτη 08/6/2021 λίγο πριν το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων περαστικών κλπ θαμώνων των καφέ της πλατείας, δύο εξ΄αυτών, προκλητικά και χωρίς να φοβούνται και να υπολογίζουν τίποτα και κανέναν, επιχειρούσαν να διαρρήξουν με κάθε τρόπο, λευκό ΙΧΕ αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην πλατεία.

Την κίνηση τους αυτοί, την οποία όπως προαναφέραμε την έκαναν χωρίς φόβο, απροκάλυπτα και χωρίς να λάβουν μέτρα προφύλαξης τους!!, έπεσε στην αντίληψη κατοίκων οι οποίοι παρακολουθούσαν την... δραστηριότητα των δύο ανήλικων, η οποία ευτυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία, ενώ μετά από λίγα λεπτά... απογοητευμένοι, αναχώρησαν προς το κέντρο της πόλης, προφανώς αναζητώντας νέο... θύμα!!

Αιτία της θρασύτατης αυτής απόπειρας, ήταν προφανώς κάποια τσάντα η κάποιο άλλο αντικείμενο που υπήρχε σε εμφανή θέα, επάνω στο κάθισμα, γι΄αυτό καλό θα είναι άπαντες να είναι περισσότερο προσεκτικοί και να μην αφήνουν διάφορα αντικείμενα εντός του οχήματός τους και μάλιστα σε κοινή θέα. 

Ήδη τα παράπονα και οι διαμαρτυρίες των κατοίκων είναι έντονες, ζητώντας  από τις Αρχές να λάβουν μέτρα, πριν συμβεί το μοιραίο!!

08-6-2021/ 17:37