ΑΡΙΔΑΙΑ: ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ;

2024-03-14

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ρεπορτάζ By Sakis

ΝΕΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ;-ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ…

Με τεράστια υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι κάτοικοι της Αριδαίας, αλλά και γενικότερα της Αλμωπίας από το φετινό Καλοκαίρι, καθόσον αν λάβουμε υπόψιν τα όσα πέρασε πριν λίγα χρόνια η Αριδαία για την κατασκευή του αποχετευτικού, ας ελπίσουμε να μην επαναληφθούν όταν θα ξεκινήσουν και θα είναι σε εξέλιξη τα έργα για την αντικατάσταση του υφιστάμενου δικτύου ύδρευσης στην πόλη της Αριδαίας, όπως συζητήθηκε κατά τη χθεσινή (Τετάρτη 13/3/2024) συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής.

Ειδικότερα τέθηκαν τα θέματα, όπως τι θα γίνει με τα μπάζα και που θα τα εναποθέτει η εταιρεία που ανέλαβε το έργο, πότε θα αρχίσει το έργο και πόσο θα διαρκέσει, ενώ επιφυλακτικός στάθηκε ο Μπάτσης Χρήστος για το ποσό που προϋπολογίστηκε για την δαπάνη αγοράς άμμου, ψηφίζοντας το θέμα με την παρατήρηση αυτή.

Λαβών το λόγο το μέλος της επιτροπής και Αντιδήμαρχος Θεοδωρίδης Τάσος, πρότεινε για τις εργασίες εναπόθεση των μπαζών κλπ υλικών, να οριστεί υπεύθυνος ο Αντιδήμαρχος Θεολόγου Γιάννης ο οποίος θα παρακολουθεί τις εργασίες και θα επεμβαίνει ανάλογα.

Όσον αφορά για την πορεία εκτέλεσης του έργου, το οποίο θα ξεκινήσει πιθανώς, τον Ιούνιο του 2024 και το χρονοδιάγραμμα παράδοσης του έργου είναι το 18/μηνο, συν τις όποιες παρατάσεις απαιτηθούν, ο ίδιος ως άνω Αντιδήμαρχος, ανέφερε ότι οι εργασίες θα πραγματοποιούνται με πρόγραμμα και δεν θα συνεχίζονται εάν πρώτα δεν αποκαθίστανται οι σκαμμένοι δρόμοι από τον υπεύθυνο του έργου, που ειρήσθω εν παρόδω να αναφέρουμε ότι είναι η εταιρεία ΑΞΙΟΝ Α.Ε.

Ίδωμεν…

14/3/2024

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2024-03-14 09:10

Το Όνομά σας: Παθών

Μήνυμα: Από εκείνο το καταραμένο έργο του αποχετευτικου, και από τη γ....μένη σκόνη απέκτησα αλλεργικο άσθμα. Τρέμω για το τι θα γίνει με το νέο έργο. Έχω γραμμένο το αποτέλεσμα με την κατάσταση των δρόμων όταν ολοκληρωθεί, καθιζήσεις, τρύπες κλπ. Η υγεία μου με νοιάζει που κλονιστηκε από τη σκόνη του αποχετευτικου.