ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ''ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ'' ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ !!

2023-05-25

Κατά την προ- χθεσινή (Τρίτη 23/5/2023) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας και σε μία αποστροφή του λόγου του ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Προκοπίδης Ευάγγελος, αναφέρθηκε προς τον Δήμαρχο Μπάτση Χρήστο, για τις προσλήψεις στη Λουτρόπολη Αλμωπίας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: ''Πέρσι αναδειχθήκατε πρωταθλητής στα δίμηνα, ξεπεράσατε και τον προκάτοχό σας. Πάνω από 300 προσλήψεις διμήνων. Αλήθεια φέτος που είναι και προεκλογική χρονιά, που θα φθάσει το κοντέρ;''

Αυτό μάλλον ικανοποίησε!! τον Δήμαρχο Αλμωπίας, ο οποίος προφασιζόμενος ότι δεν άκουσε!!, ζητούσε επίμονα από τον Προκοπίδη να επαναλάβει την τελευταία του φράση, προφανώς για να τρολάρει τον Μπίνο Δημήτρη, αφού σ΄αυτόν αναφερόταν ο Προκοπίδης.

Μάλιστα ο Μπίνος, για να πάρει πίσω το αίμα του!! αρχικά κατά την ψήφιση του 4ου θέματος που αφορούσε πρόσληψη προσωπικού (5 εργατών και 4 οδηγών) στο Δήμο Αλμωπίας, ψήφισε Αρνητικά!! λέγοντας χαριτολογώντας ότι αφού τώρα με ξεπέρασε στις προσλήψεις ο Μπάτσης, όπως ανέφερε Δημοτικός σύμβουλος (σ.σ Προκοπίδης) δεν τις ψηφίζω, για να συμφωνήσει αμέσως μετά σε αυτές (προσλήψεις).

25/5/2023