ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΤΑΞΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ''ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥ'' Η ''ΥΓΙΕΣ''΄΄΄΄ ΜΥΑΛΟΥ!! (ΦΩΤΟ)

2022-02-20

ΣΧΟΛΙΟ 1

Έναν έξυπνο ομολογουμένως τρόπο βρήκε ο γνωστός βοτανολόγος της Αλμωπίας, Φώντας, προκειμένου δικαιολογήσει την... αταξία και... ακαταστασία που υπάρχει στο... κελί του (για τους επισκέπτες, φυσικά), τοποθετώντας σε εμφανές σημείο την παρακάτω πινακίδα, απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς πριν του κάνουν τη σχετική ερώτηση, πως βρίσκει άκρη στο χώρο, από τα... ατάκτως ειρημένα αντικείμενα που υπάρχουν σ΄  αυτόν!!, ενώ σε περίοπτη θέση υπάρχει και η Ελληνική Σημαία.

Σε σχετική ερώτησή μας για την κατάσταση αυτή, μας απάντησε ότι αυτός γνωρίζει επακριβώς που βρίσκεται το κάθε τι μέσα στον χώρο του. Είναι γεγονός, μάλιστα, ότι παρόμοιες καταστάσεις βλέπουμε ανάλογα και σε πολλά γραφεία και χώρους, στους οποίους οι επισκέπτες, αναρωτιούνται πολλάκις πως βρίσκουν άκρη οι κάτοχοι των χώρων αυτών, οι οποίοι ομολογούν ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να βρουν αμέσως αυτό που ψάχνουν.

Μάλλον είναι και αυτό ένα χάρισμα, εν αντιθέσει με άλλους που έχουν τακτοποιημένα και αρχειοθετημένα το κάθε τι στον χώρο εργασίας τους.

Μάλιστα οσονούπω πρόκειται να προβεί σε σχετική διαρρύθμιση του υπάρχοντος χώρου ώστε να υπάρχει άνεση για τους φίλους του Φώντα που επισκέπτονται το χώρο του.  

Δείτε σχετικά στις παρακάτω φώτο...

20/02/2022

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-02-20 18:42

Μήνυμα:

Είναι ευλογία για τον τόπο μας η ύπαρξη του βοτανολόγου κ. Φώντα .