ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ… ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ‘’ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ’’!! (ΦΩΤΟ)

2021-09-14

Δέκτης πολλών παραπόνων και διαμαρτυριών συνεχίζει να γίνεται καθημερινά η ιστοσελίδα μας, δυστυχώς για ένα θέμα που είχαμε αναδείξει πριν λίγο καιρό,  ειδικά από χρήστες και περιπατητές των πεζοδρομίων που χρησιμοποιούν εντός και περιμετρικά της πόλης της Αριδαίας, και ειδικότερα, το πεζοδρόμιο έναντι του ΚΤΕΛ Αριδαίας, το πεζοδρόμιο επί της Λ. Ανοίξεως (πλησίον του οικοπέδου που στεγαζόταν τα Τ.Ε.Α) επί της Π. Μελά (Κέντρο Υγείας) κλπ περιφερειακοί δρόμοι και πεζοδρόμια...

... στα οποία υπάρχουν πολλές και επικίνδυνες παγίδες, τόσο στο οδόστρωμα, όσο και στα πεζοδρόμια και ειδικά στα πλακάκια και το τσιμέντο των πεζοδρομίων, τα οποία έχουν κυριολεκτικά... πεταχτεί από τη θέση τους, λόγω των ριζών των δένδρων, με εξέχοντες σιδεριές και καλώδια, με ορατό τον κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος και τραυματισμού των χρησιμοποιούντων αυτά!!

Εκτός αυτού και ειδικότερα στο πεζοδρόμιο έναντι του ΚΤΕΛ Αριδαίας το οποίο βρίσκεται σε άσχημη και επικίνδυνη για τους πεζούς κατάσταση, χρησιμοποιείται κατά κόρον και από τους μαθητές, αλλά και πολλούς ηλικιωμένους δημότες που χρησιμοποιούν το πεζοδρόμιο για να μεταβούν από και προς στο ΚΤΕΛ Αριδαίας. 

Σημειωτέον ότι παρόμοιες κακοτεχνίες, υπάρχουν σε πολλά σημεία της πόλης, που παρότι στις συνεδριάσεις των Οικονομικών Επιτροπών του Δήμου Αλμωπίας έχουν ληφθεί σχετικές αποφάσεις αποκατάστασης των φθορών κλπ κακοτεχνιών στα πεζοδρόμια, δυστυχώς δεν έγινε τίποτα μέχρι και σήμερα.

Δείτε σχετικά στις παρακάτω  φώτο, σε ποια κατάσταση είναι τα πεζοδρόμια έναντι του ΚΤΕΛ, στην Λ. Ανοίξεως και επί της οδού Π. Μελά (οδός που οδηγεί στο Κέντρο Υγείας)... 

14-9-2021/16:02