ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΑ ΜΟΝΑ-ΖΥΓΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ''ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ'' ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!! (ΦΩΤΟ)

2024-06-03

ΣΧΟΛΙΑ 4

Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται σχεδόν κάθε αρχές του μήνα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα, αλλά και παράπονα και διαμαρτυρίες από την αναρχία και αταξία που επικρατεί στην πιο κεντρική οδό της πόλης της Αριδαίας, επί της οδού Κύπρου, τον επονομαζόμενο και ''Πεζόδρομο''!!

Ειδικότερα και όπως καταγγέλουν οι χρήστες της παραπάνω οδού, οσάκις αλλάζει ο μήνας και για τις πρώτες 5-6 ημέρες εκάστου μήνα, παρατηρείται κάποιοι οδηγοί να σταθμεύουν τα οχήματά τους, άλλοι τηρώντας τα μονά- ζυγά και άλλοι ίσως από συνήθεια να σταθμεύουν ανάποδα, δημιουργώντας προβλήματα στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων στην παραπάνω οδό που όντως σηκώνει και το μεγαλύτερο βάρος κυκλοφορίας στην πόλη.

Χαρακτηριστική είναι η φώτο που μας έστειλε φίλος της ιστοσελίδας μας, όπου χθες Κυριακή, δεύτερη ημέρα του Ιουνίου, υπήρχαν σταθμευμένα οχήματα και στις δύο πλευρές της οδού Κύπρου, παρότι υπάρχει η σχετική σήμανση για ΜΟΝΑ-ΖΥΓΑ, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων, καθόσον ο χώρος για τη διέλευση των οχημάτων στενεύει επικίνδυνα, αλλά και να δημιουργούνται απορίες για το που θα πρέπει να σταθμεύουν τα οχήματά τους, ειδικά οι επισκέπτες στην πόλη.

03/6/2024

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2024-06-03 21:43

Το Όνομά σας: Ένας

Μήνυμα: Βρε ο ελληνικός λαός ψηφίζει Μητσοτάκη που μας καταστρέφει και δεν λέει να το καταλάβει, θα καταλάβει το Μόνα Ζυγά?

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2024-06-03 23:16

Το Όνομά σας: ΑΓΝΩΣΤΟΣ

Μήνυμα: ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ .Ο ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΣ ΑΣΤΟΧΟΣ . Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΞΙΔΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΑΝΔΡΟΥ ( ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΝΔΡΕΑΔΗ, ΚΗΡΟΠΩΛΕΙΟ - ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ -ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ Κ.Λ.Π ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΞΑΝΑΣΤΑΘΕΥΣΟΥΝ ?

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία: 2024-06-04 20:00

Το Όνομά σας: Επόπτης

Μήνυμα: Να ξεκινήσουν κανονικά τα χαρτάκια οι κλεισεις και τα προστιματα, όπου υπάρχει πλατεία να απαγορεύεται το παρκάρισμα και η στάση, ας μην μιλήσουμε για τις αναπηρικές ράμπες που είναι μονίμως κλειστές από τα αυτοκίνητα και μάλιστα τις προάλλες πάρκαρε εμπόδισε και το ένοιαξε καθόλου για το πως θα περάσει η μάνα με το καρότσι και το μωρό της ή ο ανάπηρος, βέβαια μιλάμε για ένα πρόσωπο το οποίο εκπροσοπευει από πίσω του ένα μεγάλο κόμμα, από την άλλη όμως, δνε βλέπω κανέναν σας να ενοχλείτε ούτε για τα παράνομα παρκαρίσματα ούτε για αν θα έχει κλείσει την αναπηρική ράμπα, εκείνη την ώρα αφού τον βλέπεις πάρε πινακίδες και τηλέφωνο την αστυνομία να αναλάβει εκείνη μετά, ας κάνουμε κάτι σωστό μια φορά, όλο παράπονα είστε...βεβαια ο καθένας κοιτάει μέχρι την πόρτα του σπιτιού του... Παραπάνω δεν έχει ορατότητα...στο χέρι μας είναι να κάνουμε μια πόλη σωστή.... Ή μια σωστή πόλη.. Αυτά... Τα φιλιά μου

ΣΧΟΛΙΟ 4

Ημερομηνία:2024-06-06 22:32

Το Όνομά σας:ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ

Μήνυμα:πεζόδρομος λέγεται ο δρόμος που δεν επιτρέπονται καθόλου αυτοκίνητα.