ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΑ ΕΥΛΟΓΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!!

2022-10-06

Ρεπορτάζ By Sakis

Πολλά παράπονα και διαμαρτυρίες δέχεται η ιστοσελίδα μας, σχετικά με ένα θέμα που απασχολεί, τόσο τους κατοίκους της Αριδαίας, και ειδικά τους επαγγελματίες, αλλά περισσότερο τους επισκέπτες, ειδικά για τις Πέμπτες, ημέρα λειτουργίας της λαϊκής αγοράς της πόλης.

Συγκεκριμένα, τόσο τις καθημερινές, αλλά ειδικά τις Πέμπτες που λειτουργεί η λαϊκή αγορά της Αριδαίας, και επισκέπτονται αυτήν οι κάτοικοι από τις τοπικές κοινότητες, αλλά και από άλλες περιοχές της Πέλλας, να εφοδιασθούν με διάφορα προϊόντα, αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη φυσική τους ανάγκη!!

Η έλλειψη λοιπόν Δημόσιων τουαλετών, αναγκάζει αυτούς να καταφεύγουν στα καταστήματα καφέ και εστίασης πέριξ του χώρου λειτουργίας της λαϊκής αγοράς, φέρνοντας σε δύσκολη θέση ενίοτε τους ιδιοκτήτες αυτών, που όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν στην ιστοσελίδα μας, είναι πολύ δύσκολο να αρνηθούν τη χρήση της τουαλέτας σε όποιον ή όποια το ζητήσει, ακόμη και αν δεν είναι πελάτης.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές, που κάποιοι ασυνείδητοι, ευτυχώς ελάχιστοι, δεν εκτιμούν τη... φιλοξενία, και φεύγοντας από τις τουαλέτες και αφού... ξελαφρώσουν, αφήνουν δυστυχώς αυτές σε απαράδεκτη κατάσταση, πετώντας τα χαρτιά κλπ μέσα στην τουαλέτα ή αφήνουν το νερό να τρέχει διαρκώς, να καταναλώνουν όλο το χαρτί υγείας κλπ, με ότι αυτό συνεπάγεται για το κατάστημα και τον ιδιοκτήτη.

Με αφορμή λοιπόν τη δαπάνη των 40.000,00 περίπου χιλιάδων ευρώ που δαπανήθηκαν για την κατασκευή επιτέλους τουαλετών στη Λουτρόπολη Αλμωπίας, μήπως θα πρέπει να προγραμματίσει κάτι ανάλογο η Δημοτική Αρχή και στην πόλη της Αριδαίας!!, ή έστω να τοποθετηθούν εναλλακτικά τουλάχιστον τις Πέμπτες- εάν φυσικά είναι εφικτό-, σε κάποια σημεία της λαϊκής αγοράς, χημικές τουαλέτες προς χρήση των επισκεπτών κλπ συμμετεχόντων στη λαϊκή της πόλης.

06/10/2022