ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΑ ΕΞΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ''ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ'' ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!! 

2021-01-27

Με αφορμή τα έργα αντικατάστασης των φωτιστικών που γίνονται στο κέντρο της πόλης της Αριδαίας και επί της οδού Κύπρου, αναγνώστης της ιστοσελίδας μας, επισημαίνει και μας θυμίζει ότι εδώ και πολύ καιρό...

... επί της παραπάνω οδού, αλλά και γενικότερα στον ιστό της πόλης της Αριδαίας, υπάρχουν πολλά περίπτερα και συγκεκριμένα έξι τον αριθμό, τα οποία για άγνωστο λόγο παραμένουν ανενεργά και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το μόνο στο οποίο χρησιμεύουν όπως μας λέει ο παραπάνω φίλος μας, μάλλον σαρκαστικά, είναι ότι ενίοτε, κάποιοι τα χρησιμοποιούν ως διαφημιστικό χώρο για να διαφημίζουν τα καταστήματά τους ή διάφορες εκδηλώσεις, ή ως χώρο αναγραφής διαφόρων συνθημάτων!!

Ειδικότερα τα περίπτερα που υπάρχουν και είναι ανενεργά για άγνωστο λόγο και για αρκετά χρόνια, όπως τα κατέγραψε, βρίσκονται:

1.-Πλησίον του Κέντρου Υγείας Αριδαίας, το οποίο μάλιστα κρύβει και την ορατότητα των οδηγών που κινούνται στην διασταύρωση των οδών Π. Μελά & Φιλίππου.

2.-Πλησίον του Δημαρχείου της πόλης

3.-Έναντι του Ξενιτίδειου Πνευματικού Κέντρου

4.-Πλησίον της πιάτσας ΤΑΞΙ

5.-Έμπροσθεν της Τράπεζας Πειραιώς

6.-Περιοχή ''ψαράδικα''.

Εύλογα λοιπόν διερωτάται ο παραπάνω φίλος μας, δεν υπάρχει σχετικό Νομικό πλαίσιο για το θέμα αυτό, δλδ τι γίνεται στην περίπτωση που ο νόμιμος κάτοχος δεν το λειτουργεί και μάλιστα για πολλά χρόνια; Mπορεί να είναι εσαεί κλειστά και να ασχημαίνουν την πόλη και ειδικότερα το κέντρο της Αριδαίας;

Η ιστοσελίδα μας, δημοσιεύει τον Κανονισμό Λειτουργίας Περιπτέρων που ισχύει στον Δήμο Αλμωπίας ο οποίος καταρτίστηκε από την αρμόδια Επιτροπή και μπορείτε να τον διαβάσετε Ε Δ Ω.

Δείτε παρακάτω σχετικές φώτο από τα παραπάνω έξι περίπτερα που είναι σε ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ...