ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ  (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-01-26

Συνεδρίασε διά ζώσης, για πρώτη φορά ύστερα από δύο σχεδόν χρόνια λόγω του Κορονό-ιού, χθες Τρίτη 25/01/2022 η Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στον Δήμο Αλμωπίας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα τρία θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Απόντες ήταν τα μέλη, Κετικίδης Γιάννης, Αβραμίκας Στέφανος και Παπαδοπούλου-Λαζάρου Σταυρούλα, ενώ παρόντες εκτός του Προέδρου και Δημάρχου Αλμωπίας Μπάτση Χρήστου, οι Αντιδήμαρχοι Νάνου Πολυξένη, Χατζηγιαννίδης Χρήστος και Γιάντσης Δημήτρης, ενώ από την αντιπολίτευση ο Προκοπίδης Ευάγγελος.

Μετά τη συζήτηση του 1ου θέματος (ΔΕΣ και ΕΔΩ), ξεκίνησε η συζήτηση του 2ου θέματος που αφορούσε την ''Σύνταξη ετήσιας έκθεσης πεπραγμένων της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλμωπίας, έτους 2020 (άρθρο 73 παρ.2 του Ν.3852/2010)''...

... καθώς και του 3ου θέματος που αφορούσε, ''Γνωμοδότηση για την έγκριση της Μελέτης Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων Δήμου Αλμωπίας «ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ (2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ) ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑ''

Μετά την εισήγηση, τον λόγο ζήτησε ο Προκοπίδης Ευάγγελος ο οποίος αρχικά αφού ανέφερε ότι θεωρεί το έργο της Ε.Π.Ζ. μηδαμινό, σε σχέση με τις ουσιαστικές δυνατότητες που έχει η Επιτροπή, για να παρεμβαίνει και να σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στη λειτουργία της πόλης και των τοπικών κοινοτήτων...

... κατηγόρησε την Δημοτική Αρχή, ότι συνεχίζει να απαξιώνει τη λειτουργία της Επιτροπής, όπως έκανε και η προηγούμενη Δημοτική Αρχή και συνεχίζει να φέρνει θέματα προς συζήτηση, που είναι απαραίτητο να έρθουν ως εισήγηση, στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στη συνέχεια έθεσε στον Πρόεδρο και Δήμαρχο Αλμωπίας, Μπάτση Χρήστο, μία σειρά ζητημάτων που απασχολούν τους πολίτες του Δήμου, που αφορούν την ομαλή λειτουργία της πόλης και των οικισμών.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο, τα ερωτήματα του, καθώς και τις απαντήσεις που έλαβε από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ζ...

26-01-2022/10:32

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Π.Ζ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ...

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ε.Π.Ζ ΜΠΑΤΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΕΘΕΝΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ...