ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!!


ΣΧΟΛΙΟ 1
Ρεπορτάζ By Sakis
Αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε σε ένα θέμα, που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, οι επαγγελματίες του κέντρου, αλλά και οι επισκέπτες στην πόλη της Αριδαίας, που ανέδειξε και κατά το παρελθόν η ιστοσελίδα μας, χωρίς φυσικά να δοθεί λύση.
Πολλά λοιπόν παράπονα και διαμαρτυρίες συνεχίζει να δέχεται η ιστοσελίδα μας, σχετικά με ένα θέμα που απασχολεί, τόσο τους κατοίκους της Αριδαίας, και ειδικά τους επαγγελματίες, αλλά περισσότερο τους επισκέπτες, ειδικά για τις Πέμπτες, ημέρα λειτουργίας της λαϊκής αγοράς της πόλης.
Συγκεκριμένα, τόσο τις καθημερινές, αλλά ειδικά τις Πέμπτες που λειτουργεί η λαϊκή αγορά της Αριδαίας, και επισκέπτονται αυτήν οι κάτοικοι από τις τοπικές κοινότητες, αλλά και από άλλες περιοχές της Πέλλας, να εφοδιασθούν με διάφορα προϊόντα, αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη... φυσική τους ανάγκη!!
Η έλλειψη λοιπόν Δημόσιων τουαλετών, αναγκάζει αυτούς να καταφεύγουν στα καταστήματα καφέ και εστίασης πέριξ του χώρου λειτουργίας της λαϊκής αγοράς, φέρνοντας σε δύσκολη θέση ενίοτε τους ιδιοκτήτες αυτών, που όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν στην ιστοσελίδα μας, είναι πολύ δύσκολο να αρνηθούν τη χρήση της τουαλέτας σε όποιον ή όποια το ζητήσει, ακόμη και αν δεν είναι πελάτης.
Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές, που κάποιοι ασυνείδητοι, ευτυχώς ελάχιστοι, δεν εκτιμούν τη... φιλοξενία, και φεύγοντας από τις τουαλέτες και αφού... ξελαφρώσουν, αφήνουν δυστυχώς αυτές σε απαράδεκτη κατάσταση, πετώντας τα χαρτιά κλπ μέσα στην τουαλέτα ή αφήνουν το νερό να τρέχει διαρκώς, να καταναλώνουν όλο το χαρτί υγείας κλπ, με ότι αυτό συνεπάγεται για το κατάστημα και τον ιδιοκτήτη.
Κάποιοι δε, ειδικά τις Πέμπτες που λειτουργεί η Λαϊκή αγορά, αλλά και τις άλλες ημέρες, κάνουν τη φυσική τους ανάγκη σε δημόσιους χώρους και μάλιστα απέναντι από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος με αποτέλεσμα να υπάρχουν μικρο-επεισόδια με τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, αλλά και λόγω έλευσης του θέρους οι οσμές να είναι πιο έντονες λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.
Οι κάτοικοι και ειδικά οι επαγγελματίες πέριξ του κέντρου της πόλης, ζητούν, ή, την κατασκευή Δημόσιων τουαλετών ή, έστω να τοποθετηθούν εναλλακτικά τουλάχιστον τις Πέμπτες- εάν φυσικά είναι εφικτό-, σε κάποια σημεία πέριξ της λαϊκής αγοράς, χημικές τουαλέτες προς χρήση των επισκεπτών κλπ συμμετεχόντων στη λαϊκή της πόλης.
02/5/2023
ΣΧΟΛΙΟ 1
Ημερομηνία:
2023-05-02 18:45
Μήνυμα: Άλλος ένας λόγος να φυγή η λαϊκή από το κέντρο της Αριδαίας.για το ότι δεν έφυγε φταίνε καθαρά οι μερικοί καταστηματάρχες, είναι γνωστοί ποιοι είναι.τωρα να μη διαμαρτύρονται τάχα για αυτό .καλές οι παρατηρήσεις και τάχα οι ελλείψεις της δημοτικής αρχής .να τα κάνουν όμως και κάποιοι που δε φταίνε σε τίποτε να ανέχονται , όχι αυτοί.αρα μη δημιουργούνται εντυπώσεις και απορίες .τα άρθρα διαβάζονται και από τους γνωρίζοντας κάποια πράγματα .βέβαια είναι σίγουρο ότι ο αρθρογράφος τα γνωρίζει όλα, άσχετα που παρουσιάζεται αδαής !!!