ΑΡΙΔΑΙΑ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ…

2022-09-03

Μετά τις μεταγραφές των Δημήτρη Πόποβιτς, Βασίλη Παπαδόπουλο και Stefan Jakimovski  (ΔΕΣ και ΕΔΩ), η διοίκηση του Αλμωπού προχώρησε σε δύο νέες μεταγραφές και σε μία ανανέωση συνεργασίας με ποδοσφαιριστή. Δείτε παρακάτω...

ΣΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον 20χρονο Δημήτρη Τσιπούρα.

Ο Δημήτρης είναι γεννημένος στις 26/07/2002 και αγωνίζεται ως επιθετικός.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ομάδα Νέων της Ξάνθης ενώ τελευταίος σταθμός στην καριέρα του πριν φορέσει τα κυανόλευκα ήταν ο Άρης Κ19 με τον οποίο σε 22 παιχνίδια πέτυχε 18 τέρματα.

Δημήτρη, η μεγάλη οικογένεια του Αλμωπού σου εύχεται να έχεις υγεία και δύναμη με πολλές επιτυχίες σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.

ΣΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ Ο ΘΩΜΑΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΣ

Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον 23χρονο Θωμά Τσιμπούκα.

Ο Θωμάς είναι γεννημένος στις 13/02/1999 και αγωνίζεται ως αμυντικός.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, στην Κέρκυρα ενώ τελευταίος σταθμός στην καριέρα του πριν φορέσει τα κυανόλευκα ήταν η Νίκη Βόλου.

Θωμά, η μεγάλη οικογένεια του Αλμωπού σου εύχεται να έχεις υγεία και δύναμη με πολλές επιτυχίες σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.

ΣΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ

Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ογκόλιθο της άμυνας, Δημήτρη Σουλιώτη.

03/9/2022