ΑΡΙΔΑΙΑ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ… ΝΑΡΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!!

2021-02-08

Συνεχίζει να γίνεται δέκτης πολλών παραπόνων και πάλι η ιστοσελίδα μας από κατοίκους της Αριδαίας, σχετικά με την ύπαρξη αδέσποτων σκύλων στον εσωτερικό ιστό της πόλης της Αριδαίας-και όχι μόνο-!! και από τους κινδύνους που εγκυμονούν για τους δημότες .

Συγκεκριμένα και όπως συνεχίζουν να μας καταγγέλουν, ένα σοβαρό πρόβλημα που δημιουργείται στην πόλη είναι το γεγονός των εικόνων που πολλές φορές γίνονται μάρτυρες, από τις ''νάρκες'' (περιττώματα) που αντικρίζουν σε δημόσιους χώρους και ειδικότερα σε πλατείες, δρόμους και πεζοδρόμια, όπου αν για τα αδέσποτα υπάρχει κάποια δικαιολογία, δυστυχώς για τα δεσποζόμενα και για τους ιδιοκτήτες τους δεν υπάρχει ουδεμία...

... αφού παρά την υποχρέωση των ιδιοκτητών για την περισυλλογή των ''ναρκών'' (περιττωμάτων), δυστυχώς κάποιοι αδιαφορούν, με αποτέλεσμα οι χώροι να μετατρέπονται σε πραγματικό ''ναρκοπέδιο'', προκαλώντας στους περαστικούς αηδία και σιχαμάρα, αλλά και για τους απρόσεκτους το πάτημα της... νάρκης, την ρύπανση των παπουτσιών τους και τη μεταφορά τους αν δεν το καταλάβουν σε όλη τη διαδρομή!!

Η ίδια δυστυχώς κατάσταση επικρατεί και σε άλλες πόλεις της Π.Ε Πέλλας

Οι κάτοικοι ζητούν γα μία ακόμη φορά μέσω της ιστοσελίδας μας από τους αρμόδιους την εξεύρεση λύσης, αλλά και την εφαρμογή της Νομοθεσίας κατά των υπαιτίων σε συντρέχουσα περίπτωση.

08-02-2021/17:21