ΑΡΙΔΑΙΑ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ… ΛΑΚΚΟΥΒΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΦΩΤΟ)

2022-03-21

Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ... ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ... ΞΕΠΡΟΒΟΔΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΕ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ!!

Συνεχίζεται δυστυχώς για τους εποχούμενους κατοίκους της Αριδαίας, αλλά και για τους επισκέπτες της Αλμωπίας, το καθημερινό μαρτύριο της λακκούβας!! και μάλιστα στον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης!!

Έτσι λοιπόν παρά τις διαβεβαιώσεις του αρμόδιου Αντιδημάρχου Αλμωπίας, ότι οι λακκούβες στην πόλη της Αριδαίας έχουν κλείσει (ΔΕΣ και ΕΔΩ), δυστυχώς όμως όπως καταγγέλουν στην ιστοσελίδα μας χρήστες των οδών, και συγκεκριμένα οι χρήστες της επαρχιακής οδού Αριδαίας-Αψάλου, στην οδό Λ. Ξενιτίδη, έμπροσθεν του Δασαρχείου Αριδαίας και Δ.Α.ΚΑ, μία οδό που σηκώνει μεγάλο βάρος κυκλοφορίας οχημάτων, υπάρχει... ανωμαλία στο οδόστρωμα, το οποίο (οδόστρωμα) έχει... ραγίσει και η εκκολαπτόμενη λακκούβα δημιουργεί κίνδυνο στους χρήστες της οδού.

Και να αναλογιστεί κανείς, ότι το πρώτο σημείο που βλέπει ο επισκέπτης στην Αλμωπία, αλλά και το τελευταίο όταν φεύγει, είναι δυστυχώς η απαράδεκτη αυτή κατάσταση που βρίσκεται ο πιο κεντρικός δρόμος της πόλης, αλλά και πολλοί άλλοι δρόμοι στον εσωτερικό ιστό της πόλης!!

Δείτε σχετικά στις παρακάτω φώτο πως είναι το οδόστρωμα στο παραπάνω σημείο... 

21-3-2022/12:07