ΑΡΙΔΑΙΑ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ Η ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2023-10-21

Ρεπορτάζ By Sakis

Θλίψη και απογοήτευση προκαλεί η εικόνα που αντικρίζουν εδώ και λίγες ημέρες οι επισκέπτες στην Λουτρόπολη Αλμωπίας από την εικόνα που παρουσιάζει το πάλι ποτέ κραταιό εστιατόριο της επιχείρησης, το οποίο εδώ και λίγες ημέρες κατέβασε ρολά, αφήνοντας νηστικούς όσους θέλουν να γευματίσουν με θέα τους μικρούς καταρράκτες και πισίνες.

Το μόνο που θυμίζει την ύπαρξή του είναι η πινακίδα με την ονομασία και η πινακίδα με τις σούβλες κλπ ορεκτικά που ανοίγουν όμως εις μάτην την όρεξη των επισκεπτών καλοφαγάδων. Ελπίζουμε σύντομα να βρεθεί λύση στο θέμα, καθόσον τα παράπονα και οι διαμαρτυρίες που δέχεται η ιστοσελίδας μας είναι ουκ ολίγες.

Εάν λάβουμε μάλιστα υπόψιν το γεγονός ότι ακολουθεί η 28η Οκτωβρίου αλλά και η απελευθέρωση της Αριδαίας, όπου αναμένεται να κατακλυσθεί η περιοχή από χιλιάδες επισκεπτών τις ημέρες αυτές, είναι κατανοητή η αρνητική εντύπωση που θα αποκομίσουν οι επισκέπτες από την κατάσταση αυτή που επικρατεί στην Λουτρόπολη, καθόσον μεγάλος αριθμός  θα επισκεφθεί την παραπάνω περιοχή.

Στα θετικά της Λουτρόπολης είναι η μεγάλη επισκεψιμότητα από όλη της Ελλάδα, η αποκατάσταση της βλάβης στην αντλία της πισίνας η οποία λειτουργεί κανονικά προς τέρψη των επισκεπτών, ενώ στα θετικά μπορούμε να συγκαταριθμίσουμε και την συνεχή παρουσία όπως διαπιστώνει διαχρονικά η ιστοσελίδα μας του Διευθύνοντα Συμβούλου της Επιχείρησης, Ούτσκα Πέτρου (Κούης) ο οποίος καθημερινά βρίσκεται στην Λουτρόπολη, ενώ τα Σ/Κ είναι παρών όλη την ημέρα, προσπαθώντας να δώσει λύση στα αναφύοντα προβλήματα που τυχόν προκύψουν.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο...

21/10/2023