ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ!! (ΦΩΤΟ)

2021-11-16

''ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ''!! (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζονται δυστυχώς, παρά τις προειδοποιήσεις των αρμοδίων, οι καύσεις κάδων απορριμμάτων από τη ρίψη στάχτης μέσα σ΄  αυτούς. Δείτε τη σχετική με το θέμα ανακοίνωση του Δήμου Αλμωπίας.

Ανακοίνωση Τμήματος Καθαριότητας για την καταστροφή ενός κάδου απορριμμάτων από ρίψη στάχτης.

Κατά τις τελευταίες ημέρες, παρατηρήθηκε εκ νέου, το φαινόμενο καύσης κάδου από αγνώστους που πετάνε στους πλαστικούς κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης του Δήμου Aλμωπίας, υπολείμματα στάχτης από τζάκια και σόμπες.

Πέρα από τον αυτονόητο κίνδυνο για όλους μας, οι συγκεκριμένες ενέργειες θέτουν πρωτίστως σε κίνδυνο την ασφάλεια των εργαζομένων και των απορριμματοφόρων του Δήμου μας.

Ήδη τα συνεργεία του Δήμου Αλμωπίας, προχώρησαν σε άμεση αντικατάσταση του καμένου κάδου.

Καθώς τέτοια περιστατικά δεν αρμόζουν σε μια πολιτισμένη κοινωνία και πέρα από την αυτονόητη καταδίκη από όλους μας, ο Δήμος Αλμωπίας καλεί όποιον γνωρίζει κάτι ή έχει κάποια πληροφορία, να ενημερώσει το Εργοτάξιο Δήμου Αλμωπίας (τηλ. 2384023215), καθώς η Αντιδημαρχία Καθαριότητας διατηρεί κάθε νόμιμο δικαίωμα να προβεί αυτεπάγγελτα σε σχετική μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, ενώ παράλληλα, των περιστατικών θα επιληφθεί και το ανακριτικό τμήμα του Πυροσβεστικού Σώματος.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΝΑΝΟΥ

16-11-2021/13:42