ΑΡΙΔΑΙΑ: ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΑΝΙΚΟΥ, ΑΓΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥ ΓΙΑ ΜΕΣΗΛΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ Τ.Κ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!!-ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ…

2021-07-07

Αξέχαστες θα παραμείνουν η προ ημερών στιγμές αγωνίας, πανικού και φόβου που βίωσε μία μεσήλικας γυναίκα, κάτοικος τοπικής κοινότητας της Ανατολικής Αλμωπίας, όταν πηγαίνοντας στην τουαλέτα του σπιτιού της για να κάνει το μπάνιο της, διαπίστωσε έντρομη ότι από την ραγισμένη μπανιέρα της, εξείχε το κεφάλι ενός φιδιού!!

Η άμεση αντίδραση της όμως, φαίνεται ότι της έσωσε τη ζωή αφού αμέσως γύρισε τη ροή του νερού στο καυτό... πυροβολώντας το ερπετό και καίγοντάς το με αυτό. Από τις φωνές της προσέτρεξε ο σύζυγός της ο οποίος και απομάκρυνε τον ανεπιθύμητο επισκέπτη από την κατοικία τους η οποία σημειωτέον πρόκειται για μονοκατοικία.

Δημοσιοποιούμε το γεγονός προκειμένου το έχουν υπ'όψιν οι αναγνώστες μας, καθόσον φαίνεται ότι ο Κορονό-ιός και οι ανθρώπινες δραστηριότητες που ήταν σε καταστολή για δύο περίπου χρόνια, έβγαλαν πολλά ζώα από τις κρυψώνες τους, αφού υπάρχουν πολλές εμφανίσεις ερπετών αλλά και άλλων τετράποδων που ζουν στα βουνά στις πεδιάδες και στους κάμπους ακόμη και μέσα σε κατοικημένες περιοχές... 

07-7-2021/13:20