ΑΡΙΔΑΙΑ: ΣΤΑ ‘’ΣΚΑΡΙΑ’’ NΕΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΘΩΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ;

2022-05-11

Σε λιγότερο από 1,5 περίπου χρόνο, εκτός απροόπτου, αφού υπάρχουν έρπουσες πληροφορίες για επιμήκυνση της θητείας των αιρετών κατά 6 ή 12 μήνες, με πρόσχημα την περάτωση του έργου τους (ΔΕΣ και ΕΔΩ), αφού η πανδημία του Κορονό-ιού, σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται, αποτέλεσε τροχοπέδη στην περάτωσή του (έργου)!!, θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη Δημάρχων.

Ήδη στους περισσότερους Δήμους, οι γνωστοί υποψήφιοι... σήκωσαν μανίκια, βολιδοσκοπώντας άτομα για τη στελέχωση των ψηφοδελτίων τους.

Στον Δήμο Αλμωπίας, μέχρι στιγμής, βέβαιη θεωρείται η κάθοδος των Μπάτση Χρήστου, Μπίνου Δημήτρη και Παρούτογλου Νίκου, ενώ ερωτηματικό παραμένει το ήξεις-αφίξεις του Χατζηδημητρίου Σάκη.

Εκτός από τους παραπάνω υποψηφίους, τελευταία έντονα στην αυτοδιοικητική ''πιάτσα'' ακούγεται η συμμετοχή ενός ακόμη συνδυασμού από την Κεντρό/Αριστερά παράταξη, αποτελούμενος από παλαιούς και δοκιμασμένους στην αυτοδιοίκηση και νέους στην ηλικία αλλά και στον πολιτικό στίβο ανθρώπους, που επιθυμούν να διεκδικήσουν και να αναλάβουν τα ηνία του Δήμου Αλμωπίας.

Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες μας, γίνονται επαφές ώστε να ηγηθεί του νέου συνδυασμού άτομο καταξιωμένο/η και δοκιμασμένο/η  κατά το παρελθόν στον Α΄, βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης!!

Ίδωμεν...

11/5/2022