ΑΡΙΔΑΙΑ: ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΠΙΝΟΥ ΚΑΙ ΒΕΣΚΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-10-03

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ο καταλογισμός προστίμων σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς από το Δήμο Αλμωπίας για τυχόν ρευματοκλοπές από αυτούς, προκειμένου λειτουργούν οι σταθμοί αυτοί, αποτέλεσε σημείο τριβής και αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο πάλαι ποτέ στενών συνεργατών, Μπίνου Δημήτρη και Βέσκου Δημήτρη.

Ειδικότερα, και με αφορμή το αίτημα που έθεσε πριν λίγο καιρό, και το επανέφερε και πάλι κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας την 28/9/2022 ο πρώην και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Μπίνος Δημήτρης, αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι με τους καταλογισμούς των παραπάνω προστίμων...

... ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέσκος Δημήτρης, ζήτησε από τον Μπίνο Δημήτρη να διευκρινίσει τι ακριβώς θέλει να συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση που θα έρθει το θέμα προς συζήτηση, ώστε να είναι έτοιμη η Δημοτική Αρχή και οι υπηρεσίες που τυχόν εναπλάκησαν στο όλο θέμα για να δώσουν συγκεκριμένες απαντήσεις.

Επειδή το θέμα είναι άγνωστο για τους περισσότερους δημοτικούς συμβούλους αλλά και για τους κατοίκους της Αλμωπίας, καλό θα είναι να γίνει μία εφ΄ όλης της ύλης, αναλυτική ενημέρωση για το θέμα, ώστε να γνωρίζουν άπαντες τι ακριβώς συνέβη, καθόσον όπως ανέφερε ο Μπίνος Δημήτρης, υπάρχει απαλλακτική απόφαση της δικαιοσύνης για τυχόν ποινικές ευθύνες των αιρετών (Δημάρχων κλπ).

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τους ενδιαφέροντες διαλόγους μεταξύ των δύο ανδρών και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

03/10/2022

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-10-04 13:06

Μήνυμα: Σε καμμία περίπτωση δεν έχουν καταλογισθεί πρόστιμα.Με βάση δικαστική απόφαση έχουν ποινικά απαλλαγεί τόσο οι αιρετοί,όσο και όλοι οι ιδιώτες χρήστες των ηλεκτρικών παροχών . Συνεπώς μιλάμε μόνο για διαχείριση ηλεκτρικών παροχών και όχι ρευματοκλοπες.Δεν υπάρχουν πρόστιμα και ρευματοκλοπες σύμφωνα με δικαστική απόφαση.Ο κ.Μπινος ως δημαρχος έγινε αποδέκτης διαφόρων εγγράφων διαμαρτυρίας.Δεν απάντησε σε κανένα.Τωρα διαμαρτύρεται αυτός.Αστεια πράγματα.