ΑΡΙΔΑΙΑ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΞΕΝΙΤΙΔΕΙΟ, ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2022-10-21

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ρεπορτάζ By Sakis

Μία σημαντική εκδήλωση-ομιλία έλαβε χώρα χθες Πέμπτη 20/10/2022, απογευματινές ώρες στην πόλη της Αριδαίας και στην αίθουσα του Ξενιτίδειου Πνευματικού Κέντρου, αναφορικά με ένα θέμα που κυριολεκτικά... καίει μικρούς και μεγάλους.

Ειδικότερα, στέλεχος της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης, μίλησε για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, τις παγίδες αλλά και τους τρόπους προφύλαξης των παιδιών αλλά και των μεγάλων, από τα κόλπα που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι για να ξεγελάσουν μικρούς και μεγάλους για παραβατικές πράξεις (σεξουαλικά αδικήματα, κλοπή χρημάτων μέσω διαδικτύου κλπ)

Σίγουρα τα 10-15 άτομα!! που παρακολούθησαν την ομιλία,-όπως βλέπετε και στη φώτο-, έφυγαν σοφότερα για το θέμα, κάτι δυστυχώς που δεν εκμεταλλεύθηκαν οι γονείς κλπ ενδιαφερόμενοι κάτοικοι της Αλμωπίας- κάτι που μάλλον μας αφορά όλους, καθόσον η τεχνολογία μπήκε για τα καλά στη ζωή μας- προκειμένου να ακούσουν τους τρόπους προφύλαξης των παιδιών τους, αλλά και των ιδίων, από τις παγίδες του διαδικτύου.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο, πατώντας ΚΛΙΚ πάνω στα βελάκια αριστερά και δεξιά...

21/10/2022

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-10-21 18:50

Μήνυμα: ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ?