ΑΡΙΔΑΙΑ: ‘’ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ’’ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΛΠ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ!!

2022-07-17

''Ούτε φωνή ούτε ακρόαση'' από τον Δήμο Αλμωπίας, την αντιπολίτευση, τους φορείς, τους Βουλευτές, αλλά και κατοίκους της περιοχής, για την απόφαση του αρμόδιου Υπουργείου για μία ακόμη φορά, της αναστολής λειτουργίας των δύο Δημοτικών σχολείων και έξι Νηπιαγωγείων στο Δήμο Αλμωπίας ( Δημοτικά Σχολεία: Δωροθέας, Ειδικού Δ.Σ Αριδαίας Νηπιαγωγεία: Αλώρου, Υδραίας, Θεοδωρακείου, Φιλώτειας, Φούστανης, Μεγαπλατάνου) για το σχολικό έτος 2022-2023, σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύεται στο υπ'αριθμ. 11440 ΦΕΚ (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Τα παραπάνω σχολεία, όπως και τα υπόλοιπα στην Π.Ε Πέλλας (8 Δημοτικά σχολεία και 14 Νηπιαγωγεία, συνολικά), βρίσκονται σε αναστολή για λόγους έλλειψης διδακτηρίων, μικρού αριθμού μαθητών ή μηδενικού αριθμού μαθητών.

Και όμως, αν και παρήλθαν αρκετές ημέρες, δυστυχώς δεν υπήρξε ουδεμία ανακοίνωση διαμαρτυρίας κλπ αντίδραση (έστω και για την... τιμή των όπλων, όπως πράττουν για άλλες περιπτώσεις ήσσονος σημασίας), για το θέμα αυτό, που αν μη τι άλλο προκαλεί προβληματισμό για το μέλλον της Πέλλας και γενικότερα της χώρας.

Είναι γνωστό το δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας, και ακόμη πιο γνωστή η λύση που προωθεί δυστυχώς η πολιτεία για τη λύση του, με την αντικατάσταση του πληθυσμού, φέρνοντας στην χώρα μας μετανάστες... βαφτίζοντάς τους ως Έλληνες, θεωρώντας ότι έτσι λύνεται το πρόβλημα.

Κύριοι, δώστε κίνητρα και όχι μέτρα... ασπιρίνες και σταματήστε να βάζετε φραγμούς και εμπόδια στις γεννήσεις των Ελληνοπαίδων, γιατί εάν τώρα κλείνουν στην Αλμωπία οκτώ Σχολεία, αύριο θα κλείσουν 18 και ούτω καθεξείς!!

Οι τοπικές κοινότητες ερημώνουν και τα παιδιά σε λίγο καιρό θα είναι... είδος πολυτελείας

Εκτός και εάν αυτό θέλουν κάποιοι!! 

Τα ίδια φυσικά ισχύουν και για τους άλλους Δήμους της Πέλλας...

17/7/2022