ΑΡΙΔΑΙΑ: ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ).

2022-10-27

Ρεπορτάζ  By Sakis

Δέκτης παραπόνων και διαμαρτυριών έγινε για μία ακόμη φορά ο γράφων και η ιστοσελίδα μας ifonitispellas.gr , τόσο από επισκέπτες στον χώρο των κοιμητηρίων της Αριδαίας, αλλά και από περιπατητές που χρησιμοποιούν για το περπάτημά τους την οδό που οδηγεί στο παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής...

... για την απαράδεκτη και προσβλητική-όπως την χαρακτηρίζουν- κατάσταση που επικρατεί στον εξωτερικό χώρο και πέριξ αυτών, από τα μπάζα, τα χόρτα κλπ. απορρίμματα.

Ειδικότερα και όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο και φώτο, υπάρχουν στις δύο εισόδους του παραπάνω κοιμητηρίου, στοίβα από σκουπίδια, οικοδομικά υλικά, πεταμένα στεφάνια κλπ απορρίμματα..

Το ίδιο θέμα, είχε αναδείξει και πάλι η ιστοσελίδα μας, πριν λίγο καιρό, όπου μετά από λίγες ημέρες, η αρμόδια υπηρεσία καθαριότητας προέβη στην απομάκρυνση και καθαρισμό των χώρων!! (ΔΕΣ και ΕΔΩ)

Δείτε σχετικά στο παρακάτω  βίντεο και φώτο πως εξακολουθεί να είναι εδώ και ημέρες, ο χώρος στις δύο εισόδους του κοιμητηρίου, μία εικόνα που σίγουρα δεν τιμά κανέναν!!, ελπίζοντας ότι ύστερα από την ανάδειξη του θέματος θα ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι να καθαρίσουν και πάλι το χώρο... 

27/10/2022