ΑΡΙΔΑΙΑ: ΠΤΩΣΗ ΒΡΑΧΩΝ ΣΕ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΗ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ-ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2022-09-17

Ένα περιστατικό, ευτυχώς χωρίς δυσάρεστες συνέπειες, έλαβε χώρα πριν μερικές ημέρες στη Λουτρόπολη-Αλμωπίας, το οποίο θα πρέπει να προβληματίσει τους αρμόδιους, οι οποίοι και θα πρέπει να λάβουν μέτρα προκειμένου μη θρηνήσουμε θύματα!!, αλλά και προς καταλογισμό ποινικών και αστικών ευθυνών στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες μας, πριν μία εβδομάδα περίπου, πιθανώς λόγω καιρικών συνθηκών ή για κάποιους άλλους λόγους, αποκολλήθηκαν κομμάτια βράχων καταλήγοντας στο μονοπάτι που οδηγεί από το αναψυκτήριο προς το Σπήλαιο και προς το εκκλησάκι της Αγ. Παρασκευής, το οποίο χρησιμοποιούν κατά κόρον οι επισκέπτες, μικροί και μεγάλοι, με αποτέλεσμα ευτυχώς χωρίς να υπάρξει κάποιο δυσάρεστο συμβάν αυτή τη φορά!!

Το μόνο που έκαναν από τότε μέχρι και σήμερα, ήταν να μετακινήσουν τα κομμάτια βράχων, εκτός του μονοπατιού, αφήνοντας τα σε κοινή θέα των επισκεπτών!!, προκαλώντας ανησυχία στους χρήστες του μονοπατιού, όπως μας ανέφεραν κάποιοι από αυτούς που συναντήσαμε σήμερα στο σημείο!!

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο...

17/9/2022