ΑΡΙΔΑΙΑ: ΠΡΩΗΝ ΣΕ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ‘’ΠΙΑΝΕΣΤΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ’’!!

2021-06-25

Με αρκετές απουσίες από την αντιπολίτευση και αποχωρήσεις με νόημα!!, πραγματοποιήθηκε η χθεσινή διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.

Πριν τη συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, τον λόγο ζήτησε και έλαβε ο Δημοτικός Σύμβουλος Μπίνος Δημήτρης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε:

1.-Στις απευθείας αναθέσεις που πραγματοποιεί ο Δήμος, και συγκεκριμένα για την αγορά αναλώσιμων υλικών, ελαστικών κλπ και μάλιστα σε προσφιλή πρόσωπα του Δημάρχου!! με έκπτωση 1%, με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται με επιπλέον χρήματα ο κάτοικος της Αλμωπίας, κατηγορώντας το Δήμαρχο ότι δεν τηρεί τις τεχνικές προδιαγραφές και ότι δεν προβαίνει σε έρευνα αγοράς!!, ενώ ζήτησε να πληροφορηθεί που βρίσκονται οι καινούργιοι Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές που αγοράσθηκαν και δαπανήθηκαν για το σκοπό αυτό 50.000,00 ευρώ!!

2.-Ζήτησε οι συνεδριάσεις των Οικονομικών Επιτροπών να γίνονται πλέον διά ζώσης.

3.-Εγκάλεσε τον Δήμαρχο και Πρόεδρο της Λουτρόπολης Μπάτση Χρήστο για την απουσία του από την διαδικτυακή συνεδρίαση των Λουτροπόλεων που έλαβε χώρα την 04/6/2021, στην οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν άμεσα τα Λουτρά-Λουτρακίου Αλμωπίας, λέγοντάς τον ότι ''Πιάστηκες αδιάβαστος''!!

Δείτε τις απαντήσεις επί των ανωτέρω θεμάτων σε επόμενη ανάρτησή μας, οι οποίες μάλλον δεν ικανοποίησαν τον ερωτώντα πρώην Δήμαρχο, ο οποίος ζήτησε το λόγο που δεν του τον έδωσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση μεταξύ των δύο ανδρών και να αποχωρήσει ο πρώην Δήμαρχος  Αλμωπίας (ΔΕΣ και ΕΔΩ)!!

25-6-2021/12:18