ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΤΟ ''ΝΑΙ'' ΚΑΙ ΤΟ ''ΟΧΙ'' ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ''ΛΕΥΚΟ''!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-01-24

Αμέσως μετά τις τοποθετήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων κατά τη σημερινή, Δευτέρα 24/01/202, ειδική διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας για τον ψήφιση του Προϋπολογισμού, τις οποίες (τοποθετήσεις) μπορείτε να παρακολουθήσετε σε επόμενες αναρτήσεις μας, ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας.

Η παράταξη Χατζηδημητρίου και Μπίνου έδωσαν αρνητική ψήφο, ενώ η παράταξη Μπάτση ψήφισε θετικά, και κατά την καταμέτρηση των ψήφων βρέθηκαν 9 υπέρ και 9 κατά!!

Έτσι, όλοι ανέμεναν την ψήφο της παράταξης Παρούτογλου Νίκου. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι ψήφισε ο Παρούτογλου Νίκος, πως δικαιολόγησε αυτήν, αλλά και πως υποδέχθηκε την απόφασή του αυτή ο Χατζηδημητρίου Σάκης, ενώ για μία ακόμη φορά ο πρώην Δήμαρχος Αλμωπίας Μπίνος Δημήτρης, απέδωσε τα εύσημα στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βέσκο Δημήτρη, για τον τρόπο που διαχειρίστηκε  συνολικά τη διαδικασία της ψηφοφορίας!!

24-01-2022