ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ (ΞΑΝΑ)ΕΣΤΑΛΛΗ!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΛΗΦΘΗ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2023-01-10

ΣΧΟΛΙΑ 3

Ρεπορτάζ By Sakis

Ακόμη ένα ισχυρό μήνυμα, έστειλε η μείζον και ελάσσων αντιπολίτευση στη Διοικούσα παράταξη του Δήμου Αλμωπίας, με αφορμή την τελευταία απόφαση του ΣτΕ, με την προ ολίγου απουσία της, από τη σημερινή (Τρίτη 10/01/2023) προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, η οποία και τελικά αναβλήθηκε και μάλιστα για δεύτερη φορά.

 Το θέμα στην περίπτωση αυτή, είναι, εάν ο Δήμαρχος Αλμωπίας και η παράταξή του έλαβαν και αποκωδικοποίησαν το μήνυμα αυτό, για το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα!!

Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά λοιπόν, πριν λίγο, σήμερα Τρίτη 10/01/2023 η προγραμματισμένη διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, λόγω ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ!!

Έτσι λοιπόν, από νωρίς σήμερα, άρχισαν... να ζώνουν τα φίδια τόσο τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας Βέσκο Δημήτρη, όσο και τον Δήμαρχο Μπάτση Χρήστο (φώτο), βλέποντας τα άδεια έδρανα της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης να είναι άδεια, και να είναι σχεδόν γεμάτες οι θέσεις των Προέδρων των τοπικών κοινοτήτων, και αυτό λόγω της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το νέο έτος, ως είθισται.

Αξίζουμε να επισημάνουμε ότι στην πρώτη συνεδρίαση, παρόντες ήταν 11 δημοτικοί σύμβουλοι (08 της Διοικούσας παράταξης και  03 της παράταξης Παρούτογλου Νίκου) και 13 Πρόεδροι από διάφορες τοπικές κοινότητες του Δήμου.

Μετά λοιπόν την παρέλευση εύλογου χρόνου, και ύστερα από προτροπή του Δημοτικού Συμβούλου και υποψηφίου Δημάρχου Αλμωπίας Παρούτογλου Νίκου, ο Πρόεδρος, προέβη στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και στην διανομή των κομματιών αυτής στους παρόντες συμβούλους, αλλά και στους απόντες, αφήνοντας το κομμάτι τους (για τους δεύτερους), στην θέση στην οποία καταλαμβάνουν συνήθως.

Για την ιστορία, το φλουρί δεν βρέθηκε στους παρόντες συμβούλους , αλλά και ούτε και στους παρόντες Προέδρους, και έτσι τα δώρα που ήταν δύο βαλίτσες, έμειναν στα... αδιάθετα, αναμένοντας τους τυχερούς.

Δείτε σε επόμενη ανάρτησή μας και άλλα ενδιαφέροντα και παραπολιτικά από την παραπάνω αναβληθείσα συνεδρίαση...

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο...

10/01/2023

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2023-01-10 21:54

Μήνυμα: ΣΚΕΨΟΥ ΡΕ ΜΠΑΤΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΙΡΡΙΤΟΝ; ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΛΙΓΟ.........

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία:

2023-01-10 22:11

Μήνυμα: Τα φίδια δεν ζώνουν ούτε τον πρόεδρο ούτε τον δήμαρχο γιατί αυτά θα σέρνονται συνέχεια και το δηλητήριο τους θα το ξαναπιουνε οι ίδιοι,οι πολίτες έχουν νου και γνώσει όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να εμφανίσουν το άσπρο μαύρο τελειώνουν τα παραμυθια

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία:

2023-01-11 01:48

Μήνυμα: Αν καθονταν στο Μελιρριτον,όπως αποκαλύπτει ο παραπανω σχολιαστής,τότε δυστυχώς το μήνυμα που έστειλαν,είναι αρνητικοτατο και χυδαίο.Κριμα!!!!!