ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ-ΑΛΜΩΠΙΑΣ;

2022-02-23

Μάλλον κάτι δεν πάει καλά στο βασίλειο της... Δανιμαρκίας, ή καλύτερα στο βασίλειο της Λουτρόπολης-Αλμωπίας. Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε...

Όπως κατ΄  αποκλειστικότητα σας είχε ενημερώσει η ιστοσελίδα μας, σήμερα Τετάρτη 23/02/2022 και ώρα 11.00 θα συνεδρίαζε διαδικτυακά και ''εν κρυπτώ'', ως συνήθως από τα Μέσα Ενημέρωσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Λουτρόπολης-Αλμωπίας, κατά την οποία θα συζητούντο τα 11 ενδιαφέροντα θέματα της ημερήσιας διάταξης (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Την προκαθορισμένη λοιπόν ώρα, το μέλος  του Δ.Σ της αντιπολίτευσης και Δημοτικός Σύμβουλος Θεοδωρίδης Τάσος (Τσερκέζος), μάταια προσπαθούσε να συνδεθεί στο λινκ που του εστάλη από το αρμόδιο γραφείο της επιχείρησης των Λουτρών-Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας, και μάλιστα για πάνω από 25 λεπτά.

Μετά λοιπόν τις αποτυχημένες προσπάθειες του, αποφάσισε να επικοινωνήσει με την αρμόδια υπάλληλο προκειμένου ενημερωθεί για ποιο λόγο δεν μπορεί να συνδεθεί!!

Παρά τις επανειλημμένες όμως προσπάθειές του, το τηλέφωνο στο γραφείο της υπαλλήλου δεν απαντούσε και έτσι αποφάσισε  να επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο της επιχείρησης και Δήμαρχο Αλμωπίας Μπάτση Χρήστο, προκειμένου ενημερωθεί για το τι μέλλει γενέσθαι, και ειδικότερα γιατί δεν μπορεί να συνδεθεί και εάν τελικά θα πραγματοποιηθεί το Συμβούλιο.

Η απάντηση που έλαβε ήταν ότι ακόμη δεν ξεκίνησε το συμβούλιο!! και ότι θα του στείλουν και πάλι το λινκ για να συνδεθεί!!

Περιμένοντας άλλα 20 λεπτά και ενώ η ώρα είχε πάει ήδη 11.45, το παραπάνω μέλος της αντιπολίτευσης, όπου παρά τις προσπάθειές του και πάλι δυστυχώς δεν μπορούσε να συνδεθεί, με αποτέλεσμα και λόγω της επαγγελματικής του δραστηριότητας να διακόψει τις προσπάθειες και να πάει στη δουλειά του.

Φυσικά και σύμφωνα με πληροφορίες μας το όλο θέμα θα θέσει ο παραπάνω σύμβουλος και στο προσεχές Δημοτικό συμβούλιο, προκειμένου ενημερωθούν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέτοχοι της επιχείρησης της Λουτρόπολης για το συμβάν.

Εύλογα δημιουργούνται όμως κάποια ερωτήματα:

1.-Πραγματοποιήθηκε άραγε κανονικά το Διοικητικό Συμβούλιο;

2.-Δικαιολογείται αυτή η 45/λεπτή καθυστέρηση και αν ναι ποιοι ήταν οι λόγοι, καθόσον ο καθένας μπορεί να υποθέσει πολλά και διάφορα!!

3.-Γιατί η Διοίκηση δεν προβαίνει στην αντικατάσταση των μελών που έχουν παραιτηθεί εδώ και 1,5 χρόνο από το Δ.Σ της επιχείρησης;

4.-Μήπως θέλει η Διοίκηση οι συνεδριάσεις να πραγματοποιούνται σε ''οικογενειακό κλίμα'', γι΄ αυτό άλλωστε αποφεύγει να καλέσει και τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης στις συνεδριάσεις όπως έχει Νομική και ηθική υποχρέωση;

Κάθε απάντηση δεκτή... 

23-02-2022/12:56