ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ Ή ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ-ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙ-ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ & ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ- ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!!

2021-03-16

Ρεπορτάζ By Sakis

Πραγματοποιήθηκε, όπως αποκλειστικά σας είχε ενημερώσει η ιστοσελίδα μας (ΔΕΣ και ΕΔΩ) πριν λίγο, σήμερα Τρίτη 16/3/2021, μέσω τηλεδιάσκεψης η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Λουτρά Λουτρακίου Μονομετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Αξιοποίησης Δημοτικών Ακινήτων Λουτρών Λουτρακίου με διακριτικό τίτλο «Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε, κατά την οποία συζητήθηκαν τα δύο θέματα της ημερήσιας διάταξης 

Η παραπάνω συνεδρίαση, έγινε για μία ακόμη φορά δυστυχώς χωρίς την παρουσία των Μέσων Ενημέρωσης και αυτό με ευθύνη του Προέδρου και Δημάρχου Αλμωπίας, Μπάτση Χρήστου, ο οποίος γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του, την κοινή γνώμη και την κείμενη Νομοθεσία, δεν κάλεσε ως οφείλει και υποχρεούται αυτά, προκειμένου παρακολουθήσουν και ενημερώσουν στη συνέχεια τους κατοίκους της Αλμωπίας, τα όσα συζητήθηκαν σ΄αυτήν.

Μάλιστα σε σχετική ερώτηση μέλους του Δ.Σ, γιατί δεν κλήθηκαν τα Μέσα Ενημέρωσης ο Πρόεδρος αρκέστηκε να υπομειδιάσει!!, απαντώντας ''Θα το δούμε την άλλη φορά''!! λες και θα μας κάνει χάρη!!.

Σε άλλη ερώτηση σχετικά με το εάν υπάρχει κάποια εξέλιξη με το θέμα της Λουτρόπολης και το Νέο Νόμο για τις ιαματικές πηγές, απάντησε αρνητικά.

Είναι απορίας άξιον, αυτή η ''εχθρική'' συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής, γενικότερα προς τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, λες και κάτι έχει να φοβηθεί ή να κρύψει!! Μάλλον λησμονεί το ρητό του Αγάθωνα, το οποίο θα το θυμίζουμε σε κάθε ευκαιρία ότι ''Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει.''.

Στο διά ταύτα, και τα δύο θέματα της ημερήσιας διάταξης ψηφίσθηκαν ομόφωνα, ήτοι

1. Ψήφιση πιστώσεων που φέρονται εγγεγραμμένες στον Προϋπολογισμό οικ. Έτους 2021

2. Προγραμματισμός προσλήψεων 30 ατόμων έκτακτου προσωπικού έτους 2021

16-3-2021/15:07