ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΤΕΡΜΑ Η ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΞΕΝΙΤΙΔΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ!!

2024-07-09

ΣΧΟΛΙΑ 6

By Sakis

Κατά την σημερινή Τρίτη 09/7/2024 συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας, από την οποία απουσίαζαν δικαιολογημένα, οι Μπάτσης Χρήστος και Γιάντσης Δημήτρης όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Παρούτογλου Νίκος, αποφασίσθηκε και εγκρίθηκε ομόφωνα το Σχέδιο Κανονισμού Χρήσης και Λειτουργίας του Ανοιχτού Θεάτρου με κερκίδες στην περιοχή ''ΔΑΣΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ''.

Ειδικότερα και επειδή τον παραπάνω χώρο ζητούν διάφορες επαγγελματικές ομάδες για τις δραστηριότητές του (Συναυλίες, Θέατρα κλπ), η Δημοτική Αρχή, δικαιολογημένα κατά την άποψή μας, αποφάσισε να επιβάλλει τέλος στους αιτούντες τη χρήση του.

Όπως λοιπόν αποφασίσθηκε, οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να κάνουν χρήση του χώρου για συναυλίες θα καταβάλλουν τέλος στο Δήμο το ποσό των 200,00 ευρώ ημερησίως για έξοδα φωτισμού καθαριότητας κλπ, ενώ για τις λοιπές εκδηλώσεις (θέατρα κλπ) το ποσό θα ανέρχεται στις 150,00 ευρώ ημερησίως. Τέλος, για πρόβες κλπ δραστηριότητες χωρίς την παρουσία κοινού θα καταβάλλουν το ποσό των 80,00 ευρώ ημερησίως.

Ορθώς ο Αντιδήμαρχος και μέλος της επιτροπής Θεοδωρίδης Τάσος, πρότεινε το ποσό να αυξηθεί, καθόσον εκτός του φωτισμού και την καθαριότητα, απαιτείται και ένα επιπλέον κόστος που αφορά τη συντήρηση των εγκαταστάσεων κλπ.

Μάλιστα σε επόμεη συνεδρίαση θα τεθεί και ανάλογο θέμα για την επιβολή τέλους σε όσους ζητούν τη χρήση και λειτουργία του Ξενιτίδειου Πνευματικού Κέντρου.

09/7/2024

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2024-07-09 14:44

Το Όνομά σας: Παππας

Μήνυμα: Πώς είναι δυνατόν να επιβάλεις τέλος χρήσης σε κάτι που δεν είναι αδειοδοτημένο...;ούτε το Ξενιτιδειο, ούτε το δασάκι έχουν άδεια λειτουργίας...κοίτα μη συμβεί κάτι και θα κλαίμε όλοι μαζί....

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2024-07-09 15:48

Το Όνομά σας: Sssst

Μήνυμα: Μετά την αύξηση της τιμής τής κιλοβατώρας στις γεωτρήσεις, την αύξηση στα δημοτικά τέλη,τις χρεώσεις στους δημοτικούς χώρους αναψυχής να δώσω μια ιδέα και για εισιτήριο κατά την είσοδο στο Δημαρχείο . Νίκο μπορείς, ούτως η άλλως αντίδραση δεν θα υπάρξει από κανέναν, άσε που δεν θα σε ζαλίζουν εκεί μέσα.

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία: 2024-07-09 16:52

Το Όνομά σας: Υπηκοος

Μήνυμα: Ο κ.νεο μοντέλο διοίκησης είναι υπεράνω όλων , ενός αντρος αρχή στον δήμο ,δεν έγινε αντιληπτό? Οι φωνές των λοιπών της αντιπολίτευσης καλυπτονται από όλους , στην κυριολεξία , ο νοων νοητω.Δεν είναι όμως κουτοι όλοι, η αδιαφορία προς τα γενόμενα δεν αποτελεί ανεπάρκεια μυαλού!

ΣΧΟΛΙΟ 4

Ημερομηνία: 2024-07-09 18:22

Το Όνομά σας: Μια

Μήνυμα: Σε εκδήλωση ,ο κύριος Παρούτογλου είπε πως θέλει να προάγει τον πολιτισμό της περιοχής.Αναρωτιέμαι πως μπορεί να γίνει αυτό όταν όχι μόνο δεν βοηθάει τους συλλόγους αλλά θα επιβάλλει και τέλος χρήσης;Σωστή σαν σκέψη μόνον όσον αφορά θιάσους και λοιπούς καλλιτέχνες εκτός περιοχής...

ΣΧΟΛΙΟ 5

Ημερομηνία: 2024-07-10 01:37

Το Όνομά σας: ….

Μήνυμα: Με 200ευρώ την παράσταση ιδιωτικά θέατρα σε Αθήνα Θεσσαλονίκη σου παρέχουν φώτα ήχο και ηχολήπτη και αυτοί εδώ θέλουν να βάλουν τέλος σε δημόσιο κτήριο χωρίς να προσφέρουν απολύτως τίποτα, απαράδεκτοι

 ΣΧΟΛΙΟ 6

Ημερομηνία: 2024-07-10 08:40

Το Όνομά σας: Παππας

Μήνυμα: Οκ... χαράτσι στο δασάκι και το Ξενιτιδειο που χρησιμοποιούν ξενόφερτα θεατρικά σχήματα ή οτιδήποτε άλλο ..αλλά κύριε Δήμαρχε και στους Αλμωπες χαράτσι;...και στους Ακρίτες; και σε όλους τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους της Αριδαίας; ...τότε να χρεώσεις και τους μορφωτικούς των χωριών που χρησιμοποιούν τα σχολεία και τις πλατείες...μεγάλο λάθος κύριε Δήμαρχε...βγάλε αδειες πρώτα...