ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ-ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ... ΒΙΒΛΙΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ!!

2023-08-10

Αυτό που συμβαίνει με τις συνεδριάσεις των οργάνων στον Δήμο Αλμωπίας και στην επιχείρηση των Λουτρών-Λουτρακίου Πέλλας, είναι πραγματικά πρωτοφανές!!

Μετ΄εμποδίων λοιπόν και με καθυστέρηση μίας ώρας και 15 λεπτών!!, πραγματοποιήθηκε πριν λίγο, σήμερα Πέμπτη 10/8/2023, η προγραμματισμένη διά ζώσης συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης των Λουτρών-Λουτρακίου- Αλμωπίας, καθόσον ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 17.00 και ξεκίνησε στις 18:15!! διεκδικώντας επάξια μία θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες!!

Ο λόγος;

Η αναμονή ενός ακόμη ατόμου για τη συμπλήρωση της πολυπόθητης απαρτίας , για να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση, όπου τα παρόντα μέλη (Μπάτσης, Λιούγας, Ούτσκας και Θεοδωρίδης Τάσος (Τσερκέζος), ανέμεναν με υπομονή την άφιξη του πέμπτου μέλους, για πάνω από μία ώρα και 15 λεπτά!!, που έτυχε να είναι η Στρατούλα Λούγκα για να συμπληρωθεί η απαρτία, η οποία προσήλθε μετά από πολλές τηλεφωνικές οχλήσεις.

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι το πρόβλημα αυτό παρατηρείται πολύ συχνά και στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, όπου ο Πρόεδρος Βέσκος Δημήτριος κυριολεκτικά μερικές φορές… ιδρώνει μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός 14 που απαιτείται για την απαρτία, αφού βρίσκεται συνεχώς με το τηλέφωνο ανά χείρας.

Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και στις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής και στις συνεδριάσεις της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής όπου η διοικούσα παράταξη έχει την πλειοψηφία, οπότε μπορεί να συνεδριάσει με τα μέλη της που απαρτίζουν τις παραπάνω επιτροπές και είναι πάντα παρόντα, καθώς και στην δεύτερη επιτροπή όπου είναι πάντα παρών και το μέλος αυτής Προκοπίδης Λάκης Ευάγγελου.

Εν κατακλείδι Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αλμωπίας και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης των Λουτρών Λουτρακίου Πέλλας, ουδείς σας υποχρέωσε να συμμετάσχετε στις παραπάνω επιτροπές, καθόσον εάν δεν σας αρέσει, υπάρχει και η παραίτηση!!, ενώ ευθύνη έχουν και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος του Δ.Σ της Επιχείρησης, που δεν εφαρμόζουν την κείμενη Νομοθεσία σε κάθε περίπτωση, που σημειωτέον είναι υποχρεωτική και όχι δυνητική!!(Γνωρίζουν αυτοί)...

Ας το έχουν αυτό υπ΄όψιν οι ψηφοφόροι της Αλμωπίας!!

Σχετικά με την σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ της Επιχείρησης, δείτε σε βίντεο και σε επόμενες αναρτήσεις μας, τι απάντησε ο Πρόεδρος και Δήμαρχος Αλμωπίας Μπάτσης Χρήστος σε ερώτηση του Θεοδωρίδη Τάσου σχετικά με το μέλλον του εστιατορίου, καθώς και πότε ορίστηκε να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μετόχων της επιχείρησης.

10/8/2023