ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ-ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-08-04

Περατώθηκε πριν λίγο, σήμερα Τετάρτη 04/8/2021, η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα 18 θέματα της ημερήσιας διάταξης και το ένα έκτακτο.

Απόντες από τη συνεδρίαση για τους δικούς τους λόγους ο Χατζηδημητρίου Σάκης και Τσάνταλης Παράσχος, κάτι που έθεσε σαν θέμα ο πρώην Δήμαρχος Μπίνος Δημήτρης, όπως και αυτό της υποβάθμισης του ΕΦΚΑ.

Μεταξύ άλλων, δύο ερωτήματα έθεσε ο πρώην Δήμαρχος Μπίνος Δημήτρης στην προσπάθειά του να εκθέσει και να... πιάσει αδιάβαστο τον Δήμαρχο Αλμωπίας,  σχετικά με καταγγελία σωματείου της Αλμωπίας, αλλά και για την πρόσφατη επίσκεψη του Δημάρχου Αλμωπίας στο Δήμος Λοκρών την Κυριακή 1 Αυγούστου, προκειμένου παρευρεθεί σε εκδήλωση μνήμης του μεγάλου οπλαρχηγού Αγγελή Γάτσου από τους Σαρακηνούς, ερωτήματα όμως που γύρισαν τελικά  εναντίον του!!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την παρέμβαση του πρώην Δημάρχου για την απουσία των μελών της Οικονομικής επιτροπής ,αλλά και το ερώτημά του για την διαφαινόμενη υποβάθμιση του ΕΦΚΑ Αριδαίας, ενώ σε επόμενη ανάρτησή μας δείτε τα δύο ερωτήματά που έθεσε για την καταγγελία του σωματείου ηλεκτρολόγων και για την επίσκεψη του Δημάρχου Αλμωπίας στον Δήμο Λοκρών, τα οποία γύρισαν τελικά εναντίον του!!

04-8-2021/15:02