ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ-Η ΑΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΥ!!

2022-02-24

Περατώθηκε πριν λίγο σήμερα Πέμπτη 24/02/2022 και μέσα σε χρονικό διάστημα 13 λεπτών, η συνεδρίαση διά τηλεδιασκέψεως της έκτακτης Οικονομικής επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας όπου συζητήθηκαν και ψηφίσθηκαν ομόφωνα τα δύο θέματα, που αφορούσαν ασφαλτοστρώσεις αγροτικών οδών στον οικισμό Χρύσας της κοινότητας Τσάκων-Πέλλας, και αυτό γιατί θα έπρεπε να υποβληθούν τα σχετικά αιτήματα έως τις 28/02/2022.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι παρόντες ήταν όλα τα μέλη της συμπολίτευσης, ενώ από την αντιπολίτευση παρών ήταν ο Παρούτογλου Νίκος, οι δε Χατζηδημητρίου και Μπίνος απουσίαζαν για τους δικούς τους λόγους, με αποτέλεσμα να αναρωτηθεί εκφράζοντας απορία, υπό τύπου αστειότητας, ο Παρούτογλου, λέγοντας: ''Τι θα γίνει τελικά με τις συνεδριάσεις της Οικονομικής. Μία θα έρχομαι εγώ, μία δεν θα έρχονται οι άλλοι''!!

Ερώτημα επίσης υπέβαλε ο Παρούτογλου για το τμήμα της οδού Πολυκάρπης-Ξιφιανής σε ποιο στάδιο βρίσκεται η αποπεράτωσή του, για να απαντήσει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κετικίδης Γιάννης ότι ''Για το συγκεκριμένο έργο, αναμένεται η χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ''Τρίστσης''.

Να επισημάνουμε τέλος και την παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Τσιμτσιρίδη Γιώργου στην συνεδρίαση, ο οποίος παρευρίσκεται ανελλιπώς σε κάθε συνεδρίαση των Επιτροπών.

24-02-2022/11:45