ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ''ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ''!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2022-12-13

Ρεπορτάζ By Sakis

Περατώθηκε πριν λίγο, σήμερα Τρίτη 13/12/2022, η προγραμματισμένη ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλμωπίας, κατά την οποία συζητήθηκαν και ψηφίσθηκαν τα δύο θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Πριν τη συζήτηση των θεμάτων, το λόγο ζήτησε και έλαβε το μέλος της Επιτροπής και υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Προκοπίδης Ευάγγελος, ο οποίος έθεσε τους προβληματισμούς και τις απόψεις του, για τη Νομιμότητα της συνεδρίασης, ύστερα και από την τελευταία απόφαση του ΣτΕ, ενώ ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής έδωσε τη δική του απάντηση.

Με αφορμή λοιπόν την παραπάνω συζήτηση, ενόψι της απόφασης του ΣτΕ, σε κάποια στιγμή ο Προκοπίδης Ευάγγελος είπε χαρακτηριστικά ότι ''Βάζουμε τα σκουπίδια κάτω από το χαλί''. Λαβών το λόγο το μέλος της Επιτροπής Γιάντσης Δημήτρης, είπε μάλλον δηκτικά ότι ''Τα βάζουμε κάτω από το χαλί καθόσον οι μαύρες σακούλες μας τελείωσαν γιατί τις χρειάζονται στο Βέλγιο''!!, εννοώντας τα χρήματα που βρέθηκαν στην Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Καϊλη Εύας.

Σηκώνοντας το γάντι ο Προκοπίδης, απάντησε ευθαρσώς, ''Ότι και να έγινε θα πρέπει να βγουν όλα στο φως''!!

Κατά τα άλλα και τα δύο θέματα ψηφίσθηκαν από τα μέλη με τη σημείωση από τον Προκοπίδη Ευάγγελο ότι ''Δηλώνω παρών, επιφυλασσόμενος για την εγκυρότητα των αποφάσεων, αλλά τα δύο υπό συζήτηση θέματα είναι ζητήματα που πρέπει να λυθούν''.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο...

13/12/2022