ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ-ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΛΟΓΩ ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ!!

2022-07-08

Ομόφωνα ψηφίσθηκαν και τα -26- θέματα της ημερήσιας διάταξης, καθώς και τα -02- έκτακτα, κατά τη σημερινή Παρασκευή 08/7/2022... οικογενειακή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας, καθόσον απουσίαζαν και τα τρία μέλη της αντιπολίτευσης!! (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και ο ετήσιος προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού, λόγω των πολλών συνταξιοδοτήσεων του ήδη υπάρχοντος προσωπικού, ενώ παρατάθηκαν και για ένα χρόνο οι συμβάσεις έξι εργαζομένων με πρόγραμμα, διαφόρων ειδικοτήτων.

Επίσης δόθηκαν διάφορες παρατάσεις προθεσμιών διαφόρων έργων, αντιπλημμυρικών και αρδευτικών κυρίως, ενώ λήφθηκε και απόφαση για την τροποποίηση της Σύμβασης αναφορικά με την κατασκευή της περιβόητης κερκίδας στο γήπεδο της τ.κ Σωσάνδρας -Πέλλας, λόγω ανατίμησης των υλικών ένεκα του πολέμου κλπ, καθόσον τριπλασιάζεται περίπου το κόστος του έργου και από τις 80 χιλιάδες θα αγγίζει τις 240 χιλιάδες!!, όπως αναφέρθηκε στη συνεδρίαση, λόγω των παραπάνω ανατιμήσεων των υλικών.

Σε επόμενη ανάρτησή μας, διαβάστε και δείτε σε βίντεο τι αποφάσισε η Οικονομική επιτροπή για τις αμοιβές κλπ βραβεία αναφορικά με τον διαγωνισμό ανάπλασης του κέντρου της Αριδαίας, για τις ασφαλτοστρώσεις των αγροτικών οδών και ειδικότερα για τον επίμαχο δρόμο που οδηγεί στην Αγία Παρασκευή, για την κατασκευή του περιβόητου πεζοδρομίου έναντι του ΚΤΕΛ Αριδαίας, για τον Βιολογικό κλπ.

08/7/2022