ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΠΟΙΑ ΦΡΑΣΗ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-09-27

Αντιπαράθεση δημιουργήθηκε πριν λίγο, σήμερα , Τρίτη 27/9/2022 κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, μεταξύ Παρούτογλου Νίκου και Μπάτση Χρήστο, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του 8ου θέματος που αφορούσε ''Έγκριση 1ου Πρακτικού διαγωνισμού του έργου «Βελτίωση υποδομών του δικτύου ύδρευσης της ΔΕΥΑ Αλμωπίας, υποέργο 1, αντικατάσταση υφισταμένου δικτύου ύδρευσης στην πόλη της Αριδαίας'', αξίας πάνω από 2 εκατ. ευρώ,  όταν ο πρώτος μίλησε για ερασιτεχνικό χειρισμό, εννοώντας όμως το έργο του Βιολογικού, όπως διευκρίνισε.

Ειδικότερα, για το παραπάνω έργο ύστερα από τις σχετικές διαδικασίες αναδείχθηκε προσωρινός ανάδοχος η εταιρεία ''ΑΤΡΕΞ Α.Ε'', με έκπτωση 25% περίπου.

Στη γενόμενη συζήτηση ο Παρούτογλου ζήτησε σοβαρότητα και μεγάλη προσοχή σε τυχόν ενστάσεις των άλλων δύο ενδιαφερομένων εταιρειών, προκριμένου να μην υπάρχουν καθυστερήσεις, κάτι μάλλον που δεν άρεσε στον Πρόεδρο της επιτροπής και Δήμαρχο Αλμωπίας Μπάτση Χρήστο, ο οποίος ανέφερε ότι μάλλον κάποιοι στενοχωρέθηκαν που προχωρά το έργο, προκαλώντας την αντίδραση του Παρούτογλου, ο οποίος ζήτησε να ανακαλέσει αυτή του τη φράση.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο... 

27/9/2022