ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΟΜΟΦΩΝΑ ΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-05-26

Ομόφωνα ψηφίσθηκε και το 19ο θέμα πριν λίγο, κατά τη σημερινή Τετάρτη 26/5/2021 συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας, που αφορούσε την πρόσληψη των υδρονομέων κατά την τρέχουσα αρδευτική περίοδο.

Συγκεκριμένα, για την από 1/6 έως 30/9 χρονική περίοδο, θα προσληφθούν 62 και 26 υδρονομείς με τρίμηνη και τετράμηνη διάρκεια, αντίστοιχα για την φετινή καλοκαιρινή-αρδευτική περίοδο.

Αρχικά ο Πρόεδρος της επιτροπής, δικαιολόγησε το γεγονός της έγκρισης πρόσληψης από την Οικονομική Επιτροπή και όχι από το Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ ο Χατζηδημητρίου Σάκης πρότεινε λόγω έναρξης ήδη του γεγονότος ότι σε αρκετές τοπικές κοινότητες οι αγρότες ήδη έχουν ξεκινήσει το πότισμα των χωραφιών τους, οι προσλήψεις των υδρονομέων να ξεκινήσουν ήδη από αύριο και όχι στις 01/6.

Τις δικές του παρατηρήσεις εξέθεσε και ο Μπίνος Δημήτρης, μεταφέροντας παράπονα Προέδρων για το θέμα, αναγκάζοντας τον Πρόεδρο της Επιτροπής και τον Βέσκο Δημήτρη να τον προκαλέσουν να πει ποια χωριά είναι αυτά, όμως αντί απάντησης, ο πρώην Δήμαρχος κάλεσε τον Βέσκο Δήμήτρη να επισκεφθούν μαζί τα χωριά αυτά και μάλιστα να τον κεράσει και τσίπουρο σε ένα από αυτά!!

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο...

26-5-2021/20:45