ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΟΙ... ΄΄ΑΕΤΟΙ΄΄ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-11-28

Έναν συγκλονιστικό αγώνα... ακατάλληλο για καρδιακούς και για θεατές με γερά νεύρα, παρακολούθησαν δυστυχώς οι πολλοί λιγοστοί φίλαθλοι που παρευρέθηκαν πριν λίγο, σήμερα Κυριακή 28/11/2021 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αριδαίας (Δ.Α.Κ.Α) όπου διεξήχθη ο αγώνας καλαθοσφαίρισης μεταξύ του ''Φ.Ο.Α'' και των ''ΑΕΤΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ''.

Ένα παιχνίδι που τα είχε όλα!! Καθυστέρηση έναρξης του τρίτου και τετάρτου 10λεπτου λόγω διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος, αποβολές παραγόντων από τον πάγκο της ομάδας των φιλοξενούμενων, εντάσεις, διαμαρτυρίες, παρατηρήσεις και εκνευρισμός, όμως το τελικό χτύπημα της κόρνας βρήκε την ομάδα της Ημαθίας να πανηγυρίζει μία νίκη με διαφορά ενός πόντου!!

Το τρίτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με καθυστέρηση μίας και πλέον ώρας, λόγω διακοπής του ρεύματος, κάτι που μάλλον επηρέασε αρνητικά τους παίκτες της Αριδαίας, αφού το τρίτο 10λεπτο ανήκει ολοκληρωτικά στην ομάδα της Βέροιας.

Στο 4ο δεκάλεπτο ισορρόπησε το παιχνίδι η ομάδα της Αλμωπίας, αλλά τελικά η τύχη χαμογέλασε τη φιλοξενούμενη ομάδα, η οποία και έφυγε με το ροζ φύλλο του αγώνα.

Μάλιστα στο τέλος σημειώθηκε και μικρή ένταση με αποτέλεσμα οι διαιτητές να αποχωρήσουν και να συμπληρώσουν το φύλλο αγώνα μέσα στα αποδυτήρια.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα τελευταία δραματικά λεπτά του αγώνα, ενώ σε επόμενη ανάρτησή μας δείτε φωτογραφικό υλικό καθώς και ολιγόλεπτο βίντεο με φάσεις του παραπάνω αγώνα.

28-11-2021